Δολοφονία Ερατούς: Νέα αναβολή ζητά ο γυναικοκτόνος – Ξέσπασε η μητέρα της

Δολοφονία Ερατούς: Νέα αναβολή ζητά ο γυναικοκτόνος – Ξέσπασε η μητέρα της
video printscreen / stonisi

Ένταση σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (5/12) έξω από τα δικαστήρια της Μυτιλήνης, κατά την μεταγωγή του δολοφόνου της 24χρονης Ερατούς. Αναβολή για δεύτερη φορά ζητά ο γυναικοκτόνος.

Δικάζεται τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου το Εφετείο του γυναικοκτόνου της Ερατούς, έπειτα από αναβολή τον περασμένο Μάρτιο.

Η υπόθεση, που θα απασχολήσει κατ’ έφεση το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Βορείου Αιγαίου που εδρεύει στη Μυτιλήνη, αφορά γυναικοκτόνο που δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του στις 23 Μαϊου 2019 στο σπίτι της στη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi, πριν από λίγο, η πλευρά του δολοφόνου ζήτησε για δεύτερη φορά αναβολή όπως και στις 14 Μαρτίου γιατί έχει άλλη υπόθεση στην Πάτρα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ερατούς λέει ότι το αίτημα είναι καταχρηστικό, η οικογένεια έρχεται για δεύτερη φορά με δικά της έξοδα από την Αθήνα και ζητά να συζητηθεί έστω την Τετάρτη και η Εισαγγελέας συμφώνησε.

Το Μικτό Ορκωτό αποφάσισε να κρατήσει την υπόθεση και να συζητήσει στη συνέχεια αν θα αναβληθεί.

Στο σημείο βρέθηκαν συλλογικότητες που στηρίζουν την οικογένεια της Ερατούς.

Ο δολοφόνος της 24χρονης έχει κριθεί πρωτόδικα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση με ισόβια κάθειρξη και για παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

Κατά την προσέλευσή του στα δικαστήρια της Μυτιλήνης ο δολοφόνος αποδοκιμάστηκε από την μητέρα της Ερατούς. «Ήρθες γ.. δολοφόνε, π…, αυτοκτόνα ρε. Να σαπίσεις ρε».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα