Δολοφονία Σταματιάδη – Το τυχαίο γεγονός που “κάρφωσε” τους δράστες

Δολοφονία Σταματιάδη – Το τυχαίο γεγονός που “κάρφωσε” τους δράστες

Το αγριογούρουνο που "βοήθησε" στην εξάρθρωση της σπείρας - Γιατί πήγαν στη Σπάρτη οι κακοποιοί - Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Σταματιάδη

Στο φως έρχονται συνεχώς νέες πληροφορίες για το αγριογούρουνο, το οποίο τελικά βοήθησε στην εξάρθρωση της σπείρας των σκληρών κακοποιών, οι οποίοι σκότωσαν τον επιχειρηματία, Αλέξανδρο Σταματιάδη.

Τα μέλη της σπείρας δεν πήγαιναν εκδρομή αναψυχής για κυνήγι. Οι ίδιοι φέρονται να έχουν ομολογήσει στις αρχές ότι σκοπός του ταξιδιού τους στη Σπάρτη ήταν μια ακόμα διάρρηξη.

Στη διαδρομή όμως είχε την ατυχία το αγριογούρουνο να πεταχτεί μπροστά τους και το πυροβόλησαν με το ίδιο όπλο που είχαν χρησιμοποιήσει στο φόνο του επιχειρηματία.

Το φόρτωσαν στο κλεμμένο τζιπ και ο τσιλιαδόρος το πήρε στο σπίτι του, το φωτογράφισε και ανέβασε τις φωτογραφίες στο facebook.

Αυτό όμως που τελικά τους πρόδωσε ήταν ότι ήταν λίγο ατζαμίδες. Μετά το περιστατικό με το αγριογούρουνο πήγαν να κλέψουν ένα ATM. Είχαν στο τζιπ όλο τον εξοπλισμό. Τροχό, βαριοπούλες, τζάμμερ για το συναγερμό αλλά η προσπάθεια τους ήταν καταστροφική.

Η κλοπή απέτυχε, ο συναγερμός χτύπησε και οι αστυνομικοί έσπευσαν. Εκείνοι παράτησαν το τζιπ με ανοιχτές τις πόρτες και όλο τον εξοπλισμό μέσα και την κοπάνησαν. Οι αστυνομικοί βρήκαν ίχνη από το αίμα του αγριογούρουνου και τους κάλυκες που ταυτοποίησαν το φονικό όπλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα