Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας πυροβόλησε τον γιο του έξι φορές

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας πυροβόλησε τον γιο του έξι φορές

Το θύμα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και οι έντονες προστριβές με τους γονείς του ήταν καθημερινότητα-Μετά από έντονο καβγά ο πατέρας άρπαξε μία καραμπίνα και πυροβόλησε το παιδί του 6 φορές.

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι στο σπίτι μίας οικογένειας επί της οδού Λόρδου Βύρωνα, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Ένας 63χρονος πατέρας άρπαξε το κυνηγετικό του όπλο και πυροβόλησε 6 φορές τον 32χρονο γιο του σωριάζοντάς τον νεκρό στην πόρτα του ημιυπόγειου διαμερίσματος που ζούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι εδώ και πολύ καιρό εξελισσόταν μία τραγωδία αφού το θύμα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και οι βίαιες προστριβές με τους γονείς του ήταν πάρα πολύ συχνές, σχεδόν καθημερινές.

Σήμερα ο τσακωμός πατέρα και γιου ξεκίνησε από το πρωί και την στιγμή που ο γιος πήγε να βγει από το σπίτι, ο πατέρας άρπαξε την καραμπίνα του και πυροβόλησε συνολικά 6 φορές εναντίον του γιου του.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, άντρες της οποίας συνέλαβαν τον 63χρονο και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του για την ανθρωποκτονία του γιου του, ενώ καταθέσεις λαμβάνονται και από τους γείτονες της οικογένειας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα