Δολοφονία στην Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 22χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Δολοφονία στην Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 22χρονου – Φόβοι για βεντέτα
Αστυνομία INTIME NEWS

Σήμερα η κηδεία του 22χρονου που δολοφονήθηκε από 44χρονο συγχωριανό του στην Κρήτη. Λόγω του παρελθόντος μεταξύ των δύο οικογενειών υπάρχει ο φόβος της αντεκδίκησης.

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία του Μυλοπόταμου, τις εξελίξεις γύρω από τη στυγερή δολοφονία του 22χρονου πατέρα από τον 44χρονο συγχωριανό του. Φίλοι και συγγενείς ετοιμάζονται να πουν το “τελευταίο αντίο” το απόγευμα της Τρίτης (14/06) στον Ιερό Ναό Παναγίας Πεντηκοστής.

Το χωριό είναι γεμάτο αστυνομικούς, καθώς οι αρχές θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο να ξεσπάσει βεντέτα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή ο Μυλοπόταμος μετατράπηκε σε “φρούριο”, καθώς υπήρχε φόβος συγγενείς του νεαρού πατέρα να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Προφυλακίστηκε ο 44χρονος

Παράλληλα, ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όπως και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων άσκησε ο εισαγγελέας Ρεθύμνου στον 44χρονο. Ο δράστης πέρασε το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον εισαγγελέα για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος είχε ομολογήσει την πράξη του, όταν συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου όπου και παραδόθηκε.

Ο ίδιος μάλιστα παρέδωσε στους αστυνομικούς και το όπλο με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον 22χρονο έξω από το σπίτι της αδερφής του. Περιέγραψε προανακριτικά στους αστυνομικούς τους λόγους που όπλισαν το χέρι του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός νέου παιδιού, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα είχε γίνει πατέρας.

“Με σημάδευε ο αδερφός του με το όπλο” αναφέρει η σύζυγος του θύματος

Μιλώντας στην εκπομπή Live News η σύζυγος του 22χρονου ανέφερε πως ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει την τραγωδία που βρήκε την οικογένειά της ενώ προσθέτει “Δεν ήταν για κτηματικά, όχι, όχι. Τον ζήλευαν επειδή ήταν δυνατός. Κι ο αδελφός του (σ.σ. του δράστη) είχε σηκώσει όπλο και σημάδευε εμένα μια φορά και ήμασταν στα δικαστήρια. Κι ήμουν έγκυος τότε. Γιατί είναι ‘άρρωστοι’. Είναι από τα Χριστούγεννα. Όλες αυτές τις φασαρίες τις δημιούργησαν αυτοί. Πηγαίναμε στα δικαστήρια. Δίπλα ήταν τα σπίτια”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα