Δολοφονία στον Βόλο: Παραδόθηκε ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του με 42 μαχαιριές

Δολοφονία στον Βόλο: Παραδόθηκε ο 39χρονος που σκότωσε τη νονά του με 42 μαχαιριές
Περιπολικό της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου) ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ / EUROKINISSI

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται πλέον ο 39χρονος που σκότωσε με δεκάδες μαχαιριές την 75χρονη νονά του στη Νέα Ιωνία Βόλου. Το χρονικό του άγριου εγκλήματος.

Παραδόθηκε οικειοθελώς και συνελήφθη κατ’ εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του, ο 39χρονος βαφτισιμιός της άτυχης 75χρονης την οποία κατακρεούργησε με 42 μαχαιριές, όπως προέκυψε από την νεκροψία-νεκροτομή, για 2.000 ευρώ που απαίτησε να του δώσει και εκείνη αρνήθηκε.

Ουσιαστικά η μόνη κουβέντα που είπε στους αστυνομικούς ήταν πως ήθελε να ηρεμήσει πρώτα, να σκεφτεί όσα έγιναν και ύστερα να παραδοθεί όπως και έπραξε. Βεβαίως γνώριζε από τους οικείους του ότι ο κλοιός είχε στενέψει πολύ γύρω και έτσι δεν είχε άλλη επιλογή, αφού από την πρώτη στιγμή οι τοπικές Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του.

Στους αστυνομικούς πρακτικά δεν έχει να πει κάτι περισσότερο καθώς λόγω του εντάλματος που εκδόθηκε από τον Ανακριτή σε βάρος του, θα κληθεί αύριο που θα οδηγηθεί ενώπιον του να απολογηθεί είτε να πάρει προθεσμία και να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες, επίσης πρακτικά όμως, έχει ήδη ομολογήσει τις πράξεις του, τις οποίες περιέγραψε ο ίδιος τηλεφωνικά στην σύζυγό του και σε έναν γνωστό του αστυνομικό που τους κάλεσε όσο παρέμενε φυγάς από σταθερό τηλέφωνο στην περιοχή των Αλυκών και βεβαίως έχουν ληφθεί σχετικές καταθέσεις και από τους δύο.

Η γυναίκα ζούσε με τον γιο της που αντιμετωπίζει πνευματικά και κινητικά προβλήματα.

Ο 39χρονος βαφτισιμιός της που εργαζόταν ως διανομέας είχε ποινικό παρελθόν και έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά, κλοπή τσάντας και εμπρησμό σε κατάστημα. Επισκέφτηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης την άτυχη γυναίκα στο σπίτι της και όταν απαίτησε 2.000 ευρώ και εκείνη δεν του τα έδωσε, έβγαλε ένα μαχαίρι και κυριολεκτικά την κατακρεούργησε με 42 μαχαιριές.

Ο γιος της λόγω της κατάστασής του δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, όμως ούτε και οι γείτονες παρότι η πολυκατοικία έχει πέντε διαμερίσματα ανά όροφο. Ο δράστης αμέσως μετά τύλιξε με μονωτική το κεφάλι της νονάς του και το σώμα της με ένα πάπλωμα, την έσυρε έως το ασανσέρ και από εκεί στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Η Αστυνομία ερευνούσε από χθες την εξαφάνισή της και οι αστυνομικοί είχαν αρχίσει να μαθαίνουν αρκετές λεπτομέρειες που τους οδήγησαν σε συμπεράσματα. Εντόπισαν αρχικά τις κηλίδες κοντά στην πόρτα του διαμερίσματος, στο ασανσέρ, στη συνέχεια στο υπόγειο και κατέληξαν στην σορό του άγρια δολοφονημένου θύματος. Εντός της οικίας βρέθηκε άθικτο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα