Δολοφονία Τοπαλούδη: Μαρτυρία - κλειδί για το μαρτυρικό παρελθόν της άτυχης φοιτήτριας

Ελένη Τοπαλούδη

"Το καλοκαίρι ένας γνωστός μου, έφερε την Ελένη Τοπαλούδη μπροστά μου σε κατάσταση σοκ. Το κορίτσι ήταν σε άσχημη κατάσταση και έτρεμε σαν το ψάρι" δηλώνει γνωστή της 21χρονης.

Συγκλονισμένη παραμένει η ελληνική κοινωνία από την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Για το ειδεχθές έγκλημα βγαίνουν καθημερινά νέες πληροφορίες και αποκαλύψεις που "φωτίζουν" την υπόθεση και σοκάρουν περαιτέρω . Όπως έχει γίνει γνωστό από το φιλικό περιβάλλον της άτυχης φοιτήτριας, η Ελένη Τοπαλούδη είχε πέσει ξανά θύμα βιασμού στο παρελθόν, γεγονός που την είχε σημαδέψει.

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ακούστηκε μία νέα μαρτυρία - "κλειδί' που αφορά στους βιασμούς που είχε υποστεί το περασμένο καλοκαίρι η άτυχη φοιτήτρια από δυο άνδρες (άλλους από τους δολοφόνους της): «Το καλοκαίρι ένας γνωστός μου, έφερε την Ελένη Τοπαλούδη μπροστά μου σε κατάσταση σοκ. Το κορίτσι ήταν σε άσχημη κατάσταση και έτρεμε σαν το ψάρι. Ο γνωστός μου, μού είπε ότι οι δύο άνδρες την είχαν βιάσει και ότι την είχαν τραβήξει και βίντεο, με το οποίο την εκβίαζαν. Οι άνδρες αυτοί ήταν άλλοι από τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της. Τον συμβούλεψα να πάνε αμέσως στις αρχές και να καταγγείλουν το περιστατικό. Αργότερα έμαθα ότι μια φίλη της Ελένης, αλβανικής καταγωγής, έκανε την καταγγελία στους αστυνομικούς» δήλωσε μια γνωστή της 21χρονης.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ελένη Τοπαλούδη, Δολοφονία στη Ρόδο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία Τοπαλούδη: Η Ελένη είχε πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του Ροδίτη πριν έναν χρόνο

Βιασμοί στη Ρόδο: "Υπάρχουν και άλλα θύματα που θα πρέπει να μιλήσουν"

Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι δράστες προσπάθησαν να βιάσουν και δυο ανήλικες

SHARE: