Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Διατάχθηκε η βίαιη προσαγωγή μάρτυρα

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Διατάχθηκε η βίαιη προσαγωγή μάρτυρα
Φωτογραφία από το γραφείο του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2017 eurokinissi

Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία του Μιχ. Ζαφειρόπουλου. Αιτία η άρνηση βασικού μάρτυρα να εμφανιστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου

Η άρνηση βασικού μάρτυρα να εμφανιστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για να καταθέσει για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχ. Ζαφειρόπουλου, οδήγησε στην αναβολή της υπόθεσης για την 16η Ιανουαρίου. 

Πρόκειται για συγκρατούμενους των τριών κατηγορουμένων, στους οποίους αποδίδεται η ηθική αυτουργία τηα δολοφονίας του δικηγόρου. Σύμφωνα με την εισαγγελική λειτουργό, το δικαστήριο επρεπε να αναβάλει για να προσέλθει κάνοντας λόγο «για απαραίτητη κατάθεση προκειμένου το Δικαστήριο να σχηματίσει δικανική πεποίθηση. Υπάρχουν ομιχλώδη στοιχεία του κατηγορητηρίου που πρέπει να διευκρινιστούν».

Το δικαστήριο διέταξε παράλληλα και τη βίαιη προσαγωγή του συγκεκριμένου μάρτυρα, ετσι ώστε την επόμενη φορά να καταθέσει μετά βεβαιότητος. Μάλιστα, επιβλήθηκε πρόστιμο λιπομαρτυρίας τόσο στον κρατούμενο όσο και σε ακόμα μία μάρτυρα, καθώς δεν εμφανίστηκαν ενώπιον του ΜΟΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα