Δολοφονία Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: Χιονοστιβάδα ανατροπών- Παραιτήθηκε δικηγόρος

Δολοφονία Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: Χιονοστιβάδα ανατροπών- Παραιτήθηκε δικηγόρος
Οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου Eurokinissi

Το δικαστήριο διέκοψε για την 1η Μαρτίου, ύστερα από την παραίτηση της συνηγόρου του Κλοντιάν Λεκουτσάι, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη για τη μαφία των φυλακών.

Χιονοστιβάδα ανατροπών προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη μαφία των φυλακών, φερόμενα μέλη της οποίας είναι και κατηγορούμενοι στη δίκη για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Κατά τη συνεδρίαση ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, έγινε γνωστό πως η αυτεπαγγέλτως διορισθείσα συνήγορος του κατηγορούμενου ως ηθικού αυτουργού της στυγερής δολοφονίας του δικηγόρου, Κλοντιάν Λεκουτσάι, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του Αλβανού έγκλειστου.

Η εξέλιξη αυτή οδήγησε στη διακοπή της δίκης για την 1η Μαρτίου, προκειμένου να ενημερωθεί για τη δικογραφία ο νέος συνήγορος, ενώ ο Κ. Λεκουτσάι ισχυρίστηκε πως ειναι και ο ίδιος σε μια προσπάθεια συγκέντρωσης υπερασπιστικών εγγράφων.

Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν σήμερα εκτός από τον Κλοντιάν Λεκουτσάι και ο Ιμπραχίμ Μπραχιμαί, που κατηγορείται για τη φυσική αυτουργία της ανρθωποκτονίας. Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε τα ακόμη πιο σκληρά μέτρα ασφαλείας που τοποθετήθηκαν σε σχέση με προηγούμενες συνεδριάσεις, όπως τα ειδικά μηχανήματα ανίχνευσης μετάλλων, ενώ και η μεταγωγή των δύο κατηγορούμενων, πραγματοποιήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα.

«Κυρία πρόεδρε, εχθές από την τηλεόραση είδαμε ότι έχουμε γίνει η κόζα νόστρα του Κορυδαλλού» είπε με ειρωνική διάθεση ο κατηγορούμενος Κ. Λεκουτσάι, ο οποίος πρόσθεσε ότι οι μάρτυρες που είναι κρατούμενοι να έρθουν όλοι σε μία συνεδρίαση. «Μακάρι να τους προστατευσουν για να μην τους σκοτώσουν όπως σκότωσαν τον Ντούσα…», είπε αναφερόμενος στον κρατούμενο που βρέθηκε νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού τον περασμένο μήνα και μέχρι σήμερα ελέγχεται αν ο θάνατος ήταν αποτέλεσμα παθολογικών αιτίων ή δηλητηρίασης.

Ο κατηγορούμενος απευθύνθηκε και στους δημοσιογράφους ενώ επέστρεφε στην κλούβα για τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού. «Τραβάτε πλάνα τον Φλώρο και τον Βορίδη τα κλεφτρόνια…» είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα