Δουκίσσης Πλακεντίας: Οδηγός παρέσυρε πεζούς σε νησίδα – Ένας νεκρός, ένας σε κρίσιμη κατάσταση

Δουκίσσης Πλακεντίας: Οδηγός παρέσυρε πεζούς σε νησίδα – Ένας νεκρός, ένας σε κρίσιμη κατάσταση
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Eurokinissi

Οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο κάτω από άγνωστες συνθήκες, καβάλησε στη νησίδα και παρέσυρε δύο πεζούς σκοτώνοντας τον ένα και τραυματίζοντας τον άλλον - Μοτοσικλετιστής από το αντίθετο ρεύμα για να αποφύγει να παρασύρει και εκείνος τους πεζούς, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, επί της Λ. Δουκίσσης Πλακεντίας, στο Χαλάνδρι.

Μία 37χρονη καθώς κινούνταν με το αυτοκίνητό της επί της Λ. Δουκίσσης Πλακεντίας, με κατεύθυνση από Γέρακα προς Λ. Κηφισίας, έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και στη συνέχεια έπεσε στην διαχωριστική νησίδα, όπου βρίσκονταν δύο πεζοί ηλικίας 44 και 31 ετών, τους οποίους παρέσυρε, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο πρώτος και να τραυματιστεί ελαφρά ο δεύτερος.

Την στιγμή εκείνη, ένας μοτοσικλετιστής από το αντίθετο ρεύμα για να αποφύγει να παρασύρει και εκείνος τους πεζούς, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, ευτυχώς δίχως να χτυπήσει σοβαρά.

Οι πεζοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ η οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το τροχαίο, συνελήφθη από άντρες της Τροχαίας που διενεργούν την προανάκριση και της πήραν αίμα στο νοσοκομείο για να γίνει εργαστηριακός έλεγχος για τυχόν χρήση αλκοόλ ή ουσιών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα