Ο Δρ. Ευάγγελος Μπεκιάρης μέλος του ΕΣΕΤΕΚ

Ο Δρ. Ευάγγελος Μπεκιάρης μέλος του ΕΣΕΤΕΚ
Δρ. Ευάγγελος Μπεκιάρης Eurokinissi

"Ιδιαιτέρως τιμητική συμμετοχή που επιβεβαιώνει την αναγνώριση της πολιτείας για τη σημαντική προσφορά του ΙΜΕΤ στον τομέα της Έρευνας και των Μεταφορών", σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Μέλος του νέου 11μελούς Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας, Τεχνολογίας & Καινοτομίας (ΕΣΕΤΕΚ) όπως αυτό ορίστηκε από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για την Έρευνα και την Καινοτομία Χρίστο Δήμα, αποτελεί ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών, ΕΚΕΤΑ Δρ. Ευάγγελος Μπεκιάρης.

Πρόκειται – όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση – “για μία ιδιαιτέρως τιμητική συμμετοχή που επιβεβαιώνει την αναγνώριση της πολιτείας για τη σημαντική προσφορά του ΙΜΕΤ στον τομέα της Έρευνας και των Μεταφορών καθώς και στον καταξιωμένο ρόλο του ως διεθνώς αναγνωρισμένος φορέας και κέντρο αριστείας, έρευνας και καινοτομίας στις μεταφορές πανευρωπαϊκά”.

Ταυτόχρονα, προστίθεται, πως “η συμμετοχή ερευνητών στο νέο ΕΣΕΤΕΚ σηματοδοτεί το στόχο του υπουργείου για μια αποτελεσματικότερη διασύνδεση της έρευνας με την καινοτομία καθώς το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας, αποτελεί το ανώτατο γνωμοδοτικό όργανο της Πολιτείας σε ότι αφορά τη χάραξη εθνικής στρατηγικής για την Έρευνα, την Τεχνολογία και την Ανάπτυξη της καινοτομίας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα