Δράμα: Έκλεψε το χρυσό σταυρό ηλικιωμένης

Δράμα: Έκλεψε το χρυσό σταυρό ηλικιωμένης

Η 45χρονη επισκέφθηκε το θύμα στην οικία του και κατάφερε να αποσπάσει από αυτήν έναν χρυσό σταυρό - Συνελήφθη η 45χρονη

Εξιχνιάσθηκε άμεσα ύστερα από τις έρευνες αρχών η υπόθεση απάτης, σε βάρος 71χρονης, που διαπράχθηκε το πρωί του Σαββάτου, στην πόλη της Δράμας. Για την υπόθεση, συνελήφθη το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στην πόλη, 45χρονη, ελληνικής καταγωγής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Αναλυτικότερα η 45χρονη πήγε στο σπίτι της 71χρονης και με το πρόσχημα ενίσχυσης για την κατασκευή τάματος σε εκκλησία κατάφερε να αποσπάσει από αυτήν έναν χρυσό σταυρό. Μετά την καταγγελία του περιστατικού υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, με αποτέλεσμα το ίδιο απόγευμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν την δράστιδα.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε ο σταυρός που απέσπασε η 45χρονη, ο  οποίος κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην 71χρονη. Σημειώνεται ότι η 45χρονη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

ΠΗΓΗ VORIA

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network