Δύο απόπειρες διαρρήξεων τα ξημερώματα με στόχο χρηματοκιβώτια

Έρευνες της Αστυνομίας επί της οδού Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη σε κατοικία όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Έρευνες της Αστυνομίας επί της οδού Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη σε κατοικία όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Στόχος διαρρηκτών έγινε μία εταιρεία εμπορίας κρεάτων στη Νέα Πέραμο και ένα σουπερμάρκετ στην Άνοιξη

Στόχος διαρρηκτών έγιναν τα ξημερώματα μία εταιρεία εμπορίας κρεάτων στη Νέα Πέραμο και ένα σουπερμάρκετ στην Άνοιξη, με σκοπό των διαρρηκτών να αφαιρέσουν τα χρηματοκιβώτια, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα σε βάρος σουπερμάρκετ επί της Λ. Μαραθώνος 61-63 στην Άνοιξη. Τρεις δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους παραβίασαν τα ρολά της επιχείρησης, εισήλθαν στο κατάστημα και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο, πλην όμως εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους, όταν ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και τράπηκαν σε φυγή.

Περίπου 40 λεπτά αργότερα σημειώθηκε νέο χτύπημα, αυτή την φορά σε βάρος εταιρείας εμπορίας κρεάτων στην θέση Νεράκι, στη Νέα Πέραμο. Έξι δράστες σε αυτή την περίπτωση παραβίασαν την είσοδο της εταιρείας, εισήλθαν στο εσωτερικό της αλλά και σε αυτή την περίπτωση, δεν κατάφεραν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο.

Μάλιστα, κατά τη διαφυγή τους έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν για να φτάσουν εκεί, ώστε να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Και για τις δύο περιπτώσεις υπήρξε κινητοποίηση της Αστυνομίας, δεν κατέστη δυνατός όμως ο εντοπισμός των δραστών.

SHARE:

24Media Network