Δυστύχημα στην Ημαθία: Κρίσιμη η κατάσταση της μητέρας – Ο πατέρας κήδευσε μόνος την 15χρονη

Δυστύχημα στην Ημαθία: Κρίσιμη η κατάσταση της μητέρας – Ο πατέρας κήδευσε μόνος την 15χρονη
Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας

Σε κλίμα οδύνης και με τον πατέρα μόνο του τελέστηκε η κηδεία της άτυχης 15χρονης που έχασε τη ζωή της όταν την παρέσυρε διερχόμενο όχημα. Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της μητέρας, που νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στην Παλαιόχωρα Ημαθίας ο θάνατος του 15χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του στο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, όταν ΙΧ αυτοκίνητο, κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε την ίδια, τη μητέρα και τη μικρή αδερφή της.

Το βράδυ του Σαββάτου (22/10), σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η κηδεία του άτυχου κοριτσιού στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, όπου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την ανήλικη.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του κοριτσιού ο οποίος κήδευσε μόνος το παιδί του, τη στιγμή που η γυναίκα του δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή και η 12χρονη κόρη του, φέρει σοβαρά τραύματα.

Κρίσιμη η κατάσταση της 37χρονης μητέρας – Νοσηλεύεται διασωληνωμένη

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Βέροιας νοσηλεύεται η 37χρονη μητέρα των δύο κοριτσιών. Όπως μεταδίδει το thestival, η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται κρίσιμη, καθώς φέρει τραύματα σε πολλά σημεία του σώματός της και έχει υποβληθεί σε δεύτερο χειρουργείο, μετά από αυτό στο ισχίο.

Παράλληλα, σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 12χρονου κοριτσιού, που νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Το παιδί νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική, υπό την επίβλεψη παιδοχειρουργών και ορθοπεδικών, με κατάγματα στα κάτω άκρα του, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, όπως γνωστοποίησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα