"Μου έδεσαν τα χέρια και με βίασαν" σοκάρει η 19χρονη από τη Σαλαμίνα

Σεξουαλική επίθεση (φωτογραφία αρχείου)
Σεξουαλική επίθεση (φωτογραφία αρχείου) 123RF.COM

"Μου έλεγε να μη φωνάζω γιατί δεν θα με βοηθήσει κανείς. Ήρθε μέσα, με κόλλησε στον τοίχο και μου κράταγε τα χέρια... Μου προσέφεραν λεφτά για να μην τους καταγγείλω".

Το κορίτσι είναι 19 χρονών και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άντρες.

Το ραντεβού που είχε με έναν φίλο της εξελίχθηκε σε εφιάλτη όταν την οδήγησε σπίτι του και η κοπέλα βρέθηκε μπροστά σε 4 ακόμη άντρες. Οι δύο την βίασαν.

ADVERTISING

Οι βιασμοί έγιναν στις 14 Απριλίου. Οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να τη δωροδοκήσουν όταν πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να τους καταγγείλει.

Οι δύο άντρες προφυλακίστηκαν πριν από λίγες ημέρες με την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία, ενώ οι άλλοι τρεις κατηγορούνται για "απλή συνέργεια".

Το κορίτσι περιγράφει τα γεγονότα στο Star, ξεσπώντας σε κλάματα.

"Δεν μπορώ να το θυμάμαι. Καθόλου. Δεν μπορώ να πιστεύω ότι έχω κάνει κάτι τόσο κακό για να γίνει αυτό σε μένα. Δεν τους είχα κάνει κάτι κακό για να το κάνουν αυτό.

Προσπάθησε να με φιλήσει, τον έδιωξα και πήγε μέσα. Και όταν εγώ καθόμουν έξω μόνη μου ήρθε και μου έβαλε τις χειροπέδες. Προσπαθούσα να τους μιλήσω και φώναζα κι αυτούς που ήταν μέσα. Μου έλεγε να μη φωνάζω γιατί δεν θα με βοηθήσει κανείς. Με κόλλησε στον τοίχο και μου κράταγε τα χέρια.

Όταν τον χαστούκισα άρχισε να μου λέει να μην τα βάζω μαζί του. Μόνο απειλές ήξραν να ρίχνουν.

Από τους άλλους δεν έκανε κανείς τίποτα, δεν είχα από κάπου να νιώσω προστασία και ήμουν σε ένα μέρος αρκετά μακριά από το σπίτι μου και από τα καραβάκια που θα μπορούσα να φύγω.

Με προσέγγισαν για να μου δώσουν λεφτά για να μην τους καταγγείλω. Στην αρχή είχαν πει 2 χιλιάρικα και μετά 8.

Δεν είναι και ο,τι πιο εύκολο να πας να το πεις. Δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου. Βλέπω εφιάλτες σχεδόν κάθε μέρα. Μπορεί να βλέπω ότι πάει να γίνει κάτι παρόμοιο ή μπορεί να βλέπω αυτούς που με βίασαν".

Το κορίτσι ζητά μόνο ένα πράγμα να τιμωρηθούν οι δράστες ώστε να μην γίνουν άλλες κοπέλες θύματα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία βιαστών μιας κοπέλας στην Σαλαμίνα

SHARE:

24Media Network