Εδώλιο για τον 38χρονο προπονητή της ιστιοπλοΐας ζητά ο εισαγγελέας

Εδώλιο για τον 38χρονο προπονητή της ιστιοπλοΐας ζητά ο εισαγγελέας
Στον ανακριτή ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε την 11χρονη αθλήτρια Eurokinissi

Ομολογία του 38χρονου προπονητή της ιστιοπλοΐας για σεξουαλικές σχέσεις με την 11χρονη αθλήτριά του "είδε" ο εισαγγελέας, ζητώντας να παραπεμφθεί ο κατηγορούμενος σε δίκη.

Καταπέλτης σε βάρος του 38χρονου προπονητή της ιστιοπλοΐας ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό κατ’ εξακολούθηση μιας 11χρονης αθλήτριας του, πριν από 10 χρόνια, είναι ο αρμόδιος εισαγγελέας, ο οποίος ζητά να καθίσει στο εδώλιο.

Στην εισαγγελική εισήγηση που θα εξετάσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ως το αρμόδιο όργανο να κρίνει την παραπομπή ή μη του κατηγορούμενου σε δίκη, αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Χωρίς αιδώ ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη αθλήτρια του. Εκμεταλλεύτηκε την απειρία της και την εμπιστοσύνη των γονιών της σε εκείνον. Συνεχίζει να συμπεριφέρεται με απάθεια ακόμα και μετά τις αποκαλύψεις.  Άσκησε σεξουαλική και ψυχολογική βία στην ανήλικη για να μην αποκαλύψει στους γονείς της τον βιασμό της”.

Η υπόθεση απασχόλησε ιδιαίτερα καθώς αποκαλύφθηκε μέσα από την κατάθεση της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου στον εισαγγελέα Κ. Σπυρόπουλο, στο πλαίσιο των δικών της καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση, οι οποίες κρίθηκαν καταγεγραμμένες και μπήκαν στο αρχείο.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεολόγος Δελλήβεης – Δομένικος προτείνει την παράταση της προφυλάκισης του 38χρονου για ακόμα 6 μήνες κρίνοντας πως αν αφεθεί ελεύθερος “θα αποτελέσει απειλή για την έννομη τάξη”.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος για βιασμό κατ’εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί, υποστηρίζοντας ότι είχε …δεσμό με την 11χρονη αθλήτρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα