ΕΕΤΑΑ: Τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

ΕΕΤΑΑ: Τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ. Εκτός μένουν περίπου 25.000 παιδιά

Συγκεκριμένα αναρτήθηκε στην στην ΕΕΤΑΑ η ειδική εφαρμογή για τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ  2015 - 2016. Σε λίγη ώρα αναμένεται να αναρτηθούν και οι πίνακες. Τα παιδιά που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ανέρχονται στα 81.003 ενώ έγιναν 106.885 εγκυρές αιτήσεις στο σύνολο των 121.683 αιτήσεων. Επίσης συμφωνα με τα dikaiologitika.gr περίπου 14.000 αιτήσεις κρίθηκαν άκυρες .

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα τη ΕΕΤΑΑ

Επίσης μετά την ανακοίνωση των Πινάκων της σύζευξης της ΕΕΤΑΑ , οι μητέρες έχουν τη δυνατότητα να εγγράψουν τα τέκνα τους στις Δομές, όπου τοποθετούνται. Η εγγραφή θα πρέπει να γίνει από την 14/9/2018 μέχρι και τις 18/9/2015. Στην περίπτωση μη προσέλευσης των ωφελουμένων μητέρων κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, οι Δομές ενημερώνουν την ΕΕΤΑΑ Α.Ε.

Για κάθε τέκνο ωφελούμενης μητέρας, η ΕΕΤΑΑ εκδίδει «Εντολή Τοποθέτησης» , η οποία χορηγείται στις ωφελούμενες και διαβιβάζονται σε αυτές μέσω των Δομών, όπου τοποθετούνται τα τέκνα τους. Ως εκ τούτου, οι ωφελούμενες με την εγγραφή του τέκνου τους θα παραλαμβάνουν από τη Δομή, το πρωτότυπο της «Εντολής Τοποθέτησης» και θα υπογράφουν το «Συνοδευτικό Έντυπο Εντολών Τοποθέτησης (Παρουσιολόγιο)» του μηνός Σεπτεμβρίου 2015. Οι Φορείς έχουν την υποχρέωση να αποστείλουν στην ΕΕΤΑΑ, κατά ένταξη των ωφελούμενων στο πρόγραμμα (με την υπογραφή της εντολής τοποθέτησης) και κατά την αποχώρησή τους, όποτε και αν αυτή συμβεί, συμπληρωμένα τα ερωτηματολόγια (Ερωτηματολόγιο Εσόδου και Ερωτηματολόγιο Εξόδου), που θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες ωφελούμενους με σκοπό τη συλλογή των απαιτούμενων δεδομένων τους, στη βάση των οποίων θα αποτιμηθούν όλοι οι υποχρεωτικοί δείκτες ΕΚΤ.

Διαβάστε ακόμη στα dikaiologitika.gr:

Πότε θα μπαίνουν πλέον τα χρήματα στην Κάρτα Αλληλεγγύης

Δήμος Θεσσαλονίκης: Καταβολή προνοιακών επιδομάτων Ιουλίου Αυγούστου 2015

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δικαιολογητικά
SHARE:

24Media Network