Έφοδοι σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ και του ΑΡΗ στη Θεσσαλονίκη: Πλήθος από τσεκούρια και ρόπαλα

Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης, σε χώρους που δραστηριοποιούνται οπαδοί ομάδων της Θεσσαλονίκης. Κατασχέθηκε πλήθος αντικειμένων, μεταξύ των οποίων τσεκούρια, σιδερένιες βέργες και βεγγαλικά

Ταυτόχρονοι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν σε γραφεία συνδέσμων οπαδών από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η επιχείρηση έγινε με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό αντικειμένων που μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως όπλα, καθώς και για την ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, βραδινές ώρες χθες, κατά τη διάρκεια των παραπάνω ελέγχων, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία εκπροσώπων της δικαστικής αρχής, κατασχέθηκαν:

- Από γραφεία συνδέσμου οπαδών του Άρη, στην περιοχή Χαριλάου, 16 σιδερένιες βέργες, 11 τσεκούρια, 17 ξύλινα – πλαστικά αντικείμενα (ρόπαλα), 4 εργαλεία χειρός (τσάπα κ.α.), 30 βεγγαλικά – καπνογόνα, μία μονάδα υπολογιστή και καταγραφικό, καθώς και πανό, φανέλες, κασκόλ κ.α. που έφεραν διακριτικά διαφόρων ομάδων.

- Από γραφεία συνδέσμου οπαδών του ΠΑΟΚ, στην περιοχή της Τούμπας, δύο βεγγαλικά, ένα ξύλινο αντικείμενο (στειλιάρι) και πανό έτερης ομάδας.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της επιχείρησης, προσήχθησαν από το δεύτερο οίκημα 11 άτομα εκ των οποίων συνελήφθη ένα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ στο πρώτο οίκημα δε βρέθηκαν άτομα κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για περαιτέρω εξέταση.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOOD NEWS