Έφυγε από τη ζωή ο πεθερός της Μαριέττας Χρουσαλά

ÅÊÄÇËÙÓÇ ÔÇÓ ÅÔÁÉÑÅÉÁÓ RAXEVSKY "DANCING WITH THE STARS COLLECTION BY RAXEVSKY" (ÊÁÔÙÌÅÑÇÓ ÊÙÓÔÁÓ/EUROKINISSI)
ÅÊÄÇËÙÓÇ ÔÇÓ ÅÔÁÉÑÅÉÁÓ RAXEVSKY "DANCING WITH THE STARS COLLECTION BY RAXEVSKY" (ÊÁÔÙÌÅÑÇÓ ÊÙÓÔÁÓ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πέθανε ο Σπύρος Πατίτσας, πατέρας του Λέοντος και σύζυγος Μαριγώς Λεμού

Έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Πατίτσας. Ο ναυπηγός ήταν ο σύζυγος της κας Μαριγώ Λεμού-Πατίτσα και πατέρας του Λέων Πατίτσα, που είναι σύζυγος της παρουσιάστριας και πρώην Σταρ Ελλάς, Μαριέττας Χρουσαλά. Σε ανακοίνωση του, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών» εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

«Βαθύτατα συλλυπούμαστε, ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών», το Συμβούλιο μας, αλλά και η οικογένειά μου τους αγαπητούς φίλους Φιλήμονα και Λέοντα Πατίτσα οικογενειακώς για την απώλεια του πολυαγαπημένου τους πατέρα Σπύρου Πατίτσα.

Ο εκλιπών ήταν ναυπηγός και είχε διαγράψει μια ιδιαίτερα επιτυχή διαδρομή στο ναυτιλιακό χώρο, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν κοντά στα παιδιά του, σύμβουλος, υποστηρικτής και συνεργάτης παρά την επιδείνωση της υγείας του.

Στην κα Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας. Ευχόμαστε να ζουν όλοι έτη πολλά και να θυμούνται τον αείμνηστο Σπύρο με αγάπη»

SHARE:

24Media Network