Εγχείρηση-ορόσημο στο ΚΑΤ: Συγκολήθηκε ο βραχίονας 20χρονης, θύματος τροχαίου

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤ(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤ(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) G4PHOTOS

Η κοπέλα ήρθε με αεροδιακομιδή από το Ηράκλειο Κρήτης μετά από τροχαίο, και αφού είχε ακρωτηριαστεί πλήρως λίγο πάνω από τον αγκώνα

Στην επιτυχή συγκόλληση του βραχίονα μιας 20χρονης προχώρησε την Τετάρτη το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου ΚΑΤ. Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα από το Ηράκλειο Κρήτης μετά από τροχαίο, κατά το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά και ακροτηριάστηκε πλήρως λίγο πάνω από τον αγκώνα.

Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικό ιατρικό επίτευγμα, προϊόν συνεργασίας του Τμήματος Χεριού-Μικροχειρουργικής-Ανω Άκρου με Διευθυντή τον Σ. Σπυρίδωνος και του Τμήματος Αγγειοχειρουργικής με Συντονιστή Διευθυντή τον Χρ. Μαλτέζο.

Από την πλευρά της, η Διοίκηση του ΚΑΤ συγχαίρει θερμά όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, Χειρουργούς, Αναισθησιολόγους, το υπόλοιπο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Χειρουργείου και της ΜΕΘ, καθώς βέβαια και το ΕΚΑΒ. «Επιτυχίες σαν και αυτή αναδεικνύουν και αποδεικνύουν τις μεγάλες δυνατότητες του Δημόσιου Συστήματος Υγείας» επισήμανε ο διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Κοντοδημόπουλος.

SHARE: