Εγκατέλειψε τα ανίψια της, 1,5 και 3 ετών, σε προαύλιο εκκλησίας

Εγκατέλειψε τα ανίψια της, 1,5 και 3 ετών, σε προαύλιο εκκλησίας

Μία απίστευτη περιπέτεια πέρασαν δύο αδελφάκια, όταν η θεία τους και κηδεμόνας τους τα παράτησε σε προαύλιο εκκλησίας, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Μία απίστευτη περιπέτεια πέρασαν δύο αδελφάκια 1,5 και 3,5 ετών που η θεία τους και κηδεμόνας τους τα παράτησε σε προαύλιο εκκλησίας το μεσημέρι και συγκεκριμένα έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα κοριτσάκι 1,5 έτους και ένα αγοράκι 3,5 ετών. Η 32χρονη Σέρβα μητέρα τους είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση και εξέτιε κάθειρξη στις Φυλακές Θηβών, ενώ είχε αναθέσει την ανατροφή των παιδιών της, στην αδερφή της.

Εκείνη με την σειρά της φαίνεται πως αδυνατούσε να το πράξει αυτό και πήγε και τα άφησε έξω από την εκκλησία, ενώ στη συνέχεια έφυγε. Διερχόμενοι είδαν τα δύο νήπια μόνα τους στο προαύλιο και κάλεσαν την Αστυνομία. Πλήρωμα περιπολικού μετέφερε αρχικά τα παιδάκια στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς και από εκείνη την στιγμή διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη της θείας τους που τα εγκατέλειψε.

Προληπτικά τα αδελφάκια θα μεταφερθούν στην Παιδιατρική Κλινική Γεννηματά, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί εισαγγελέας, που θα κινήσει την διαδικασία που προβλέπεται από τον νόμο και θα αποφασίσει εκείνος τι μέλλει γενέσθαι για τα δύο αδελφάκια.

SHARE:

24Media Network