Έγκλημα στο Αιγάλεω: Καταδικάστηκε για τη δολοφονία του συζύγου της

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Καταδικάστηκε για τη δολοφονία του συζύγου της
Αίθουσα δικαστηρίου Eurokinissi

Ποινή κάθειρξης 15 ετών και δέκα μηνών επέβαλε η ελληνική Δικαιοσύνη στη γυναίκα που κατηγορείται ότι σκότωσε στον ύπνο του το σύζυγό της, τον Ιούνιο 2012 στο Αιγάλεω.

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει η γυναίκα που κατηγορείται ότι σκότωσε στον ύπνο του το σύζυγό της, τον Ιούνιο 2012, ύστερα από την καταδίκη της σε ποινή κάθειρξης 15 ετών και δέκα μηνών.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας αποφάσισε την καταδίκη της 51χρονης, αναγνωρίζοντας ωστόσο το ελαφρυντικό του σύννομου πρότερου βίου. Το ίδιο ελαφρυντικό της είχε χορηγηθεί και από το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, το οποίο την είχε καταδικάσει σε ποινή κάθειρξης 20 ετών.

Με το άκουσμα της απόφασης, η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα, ενώ οι δύο γιοι της -που το 2012 ήταν ανήλικοι- ήταν συνεχώς δίπλα της. Ένας εξ αυτών σε δήλωση του χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Εμείς ήμασταν εκείνο το βράδυ στο σπίτι, ξέρουμε τι έχει γίνει και η μητέρα μας είναι αθώα».

Νωρίτερα, την ενοχή της είχε ζητήσει η εισαγγελέας της έδρας, κάνοντας λόγο για προμελετημένο έγκλημα. Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος άνδρας είχε βρεθεί ημίγυμνος στο κρεβάτι του σπιτιού του, σε μια λίμνη αίματος που προκλήθηκε όταν πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ κοιμόταν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα