Αφέθηκε ελεύθερος και διέρρηξε αυτοκίνητο

Αφέθηκε ελεύθερος και διέρρηξε αυτοκίνητο

Δεν έχασε χρόνο ένας νεαρός διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθη για διάρρηξη, αφέθηκε ελεύθερος και τον έπιασαν ξανά λίγες ώρες αργότερα

Δύο φορές μέσα στην ίδια ημέρα συνελήφθη ένας 25χρονος στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά, ο νεαρός εντοπίστηκε να επιχειρεί να κλέψει Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Οδηγήθηκε στα δικαστήρια, όπου καταδικάστηκε, όμως άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη εκ νέου για διάρρηξη δεύτερου οχήματος. Οι δύο συλλήψεις έγιναν σε διάστημα 15 ωρών.

Όλα ξεκίνησαν χθες τα ξημερώματα όταν διερχόμενος πολίτης αντιλαμβανόμενος την προσπάθεια κλοπής αυτοκινήτου ενημέρωσε τους αστυνομικούς της περιοχής των Αμπελοκήπων, οι οποίοι συνέλαβαν τον 25χρονο που επιχειρούσε να θέσει σε λειτουργία σταθμευμένο όχημα που μόλις είχε διαρρήξει.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης και αποχώρησε ασκώντας έφεση κατά της δικαστικής απόφασης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας όμως, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο ίδιος νεαρός εντοπίστηκε από περιπολούντες αστυνομικούς να επιχειρεί να διαρρήξει και δεύτερο όχημα, με αποτέλεσμα να ξανασυλληφθεί.

SHARE:

24Media Network