Άγιοι Ανάργυροι: Ληστεία σε βενζινάδικο και καταδίωξη – Νεκρός ένας δράστης, τραυματίες δύο αστυνομικοί

Άγιοι Ανάργυροι: Ληστεία σε βενζινάδικο και καταδίωξη – Νεκρός ένας δράστης, τραυματίες δύο αστυνομικοί
( /EUROKINISSI) Eurokinissi

Αρχικά σημειώθηκε ένοπλη ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στους Αγίους Αναργύρους. Ακολούθησε καταδίωξη των δραστών από αστυνομικούς, κατά την οποία τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί ενώ ο δράστης διακομίστηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο.

Ενας κακοποιός νεκρός και τραυματίες δύο αστυνομικοί ήταν ο απολογισμός από ανταλλαγή πυροβολισμών ύστερα από καταδίωξη στους Αγίους Αναργύρους.

Προηγήθηκε ένοπλη ληστεία σε πρατήριο καυσίμων επί της Λ. Δημοκρατίας 124 και στην συνέχεια καταδίωξη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως κατά την διάρκεια της καταδίωξης έπεσαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο αστυνομικοί και ο δράστης.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον δράστη χωρίς ζωτικά σημεία και τον μετέφερε στο “Αττικό” Νοσοκομείο όπου εξέπνευσε, τον έναν αστυνομικό που τραυματίστηκε ελαφρύτερα τον μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και τον δεύτερο αστυνομικό που είναι πιο σοβαρά τον μετέφεραν συνάδελφοί του με περιπολικό, επίσης στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Για το περιστατικό ενημέρωσε και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα