Άγιοι Θεόδωροι: Καταδίωξη με πυροβολισμούς και τραυματισμό φυγόποινου κακοποιού

Άγιοι Θεόδωροι: Καταδίωξη με πυροβολισμούς και τραυματισμό φυγόποινου κακοποιού
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Συνελήφθη ένας 44χρονος που αναζητούνταν με εντάλματα σύλληψης και σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων. Ο συλληφθείς νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, με διαμπερές τραύμα στο δεξί πόδι.

Συνελήφθη το πρωί, σε οικία στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), ένας 44χρονος Έλληνας, ο οποίος αναζητούνταν για σωρεία διωκτικών εγγράφων.

Ειδικότερα εκκρεμούσαν σε βάρος του 7 καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης 64 ετών και δύο μηνών και χρηματικής ποινής 50.000 ευρώ για διακεκριμένες κλοπές, πλαστογραφίες, απάτες, υπεξαιρέσεις και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης καθώς και δύο εντάλματα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για απατή και πλαστογραφία.

Επιπλέον, συνελήφθη για υπόθαλψη και ο ιδιοκτήτης της οικίας στην οποία εντοπίσθηκε και είχε βρει καταφύγιο ο 44χρονος φυγόποινος.

Σημειώνεται ότι, χθες το μεσημέρι, σε οίκημα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, είχε εντοπιστεί και πάλι ο παραπάνω 44χρονος αναζητούμενος, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών επιβιβάστηκε σε όχημα και αφού κινήθηκε κατά των αστυνομικών, διέφυγε εμβολίζοντας περιπολικό αυτοκίνητο.

Πραγματοποιήθηκαν πυρά ακινητοποίησης του οχήματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 44χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, με διαμπερές τραύμα στο δεξί πόδι. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα