Άγνωστοι έσπασαν με σφυρί βιτρίνες καταστημάτων στα Χανιά

Άγνωστοι έσπασαν με σφυρί βιτρίνες καταστημάτων στα Χανιά

Ληστεία σε καταστήματα με ρούχα στο κέντρο των Χανίων ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Δύο καταστήματα με ρούχα στην οδό Δημοκρατίας, μπήκαν στο «στόχαστρο» αγνώστων, οι οποίοι με σφυρί, «κατέβασαν» τις βιτρίνες τους, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Πρόθεσή τους φαίνεται πως ήταν να προκαλέσουν υλικές ζημιές, καθώς δεν αφαίρεσαν εμπορεύματα ούτε χρήματα Μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας, θα συνέχιζαν και σε άλλα καταστήματα εάν δεν τους έσπαγε το σφυρί, το οποίο έμεινε μέσα στο δεύτερο κατάστημα.

Όπως είπαν οι ιδιοκτήτριες στο zarpanews.gr, χθες το βράδυ προσέλαβαν security για να φυλάει τα καταστήματα ενώ από νωρίς σήμερα το πρωί προχώρησαν σε αποκατάσταση των ζημιών.

Το περιστατικό συνέβη στις 6 περίπου το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς κι ενώ στο σημείο κυκλοφορούσε ελάχιστος κόσμος, με αποτέλεσμα οι δράστες να καταφέρουν να φύγουν ανενόχλητοι. Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, έστριψαν δεξιά από την οδό Μιχελιδάκη και κατευθύνθηκαν προς την Ελ. Βενιζέλου.

Υλικό από τις κάμερες ασφαλείας άλλου καταστήματος, πρόκειται να αξιοποιηθεί για τον εντοπισμό τους, ενώ οι Αρχές εξετάζουν την πιθανότητα οι δράστες να είναι οι ίδιοι με αυτούς που πρόσφατα έσπασαν βιτρίνα καταστήματος στη Σπλάντζια.

[Πηγή: zarpanews.gr]

SHARE:

24Media Network