Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο: Άγνωστος πυροβόλησε νεαρό

Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο: Άγνωστος πυροβόλησε νεαρό

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.. Θύμα πυροβολισμών από άγνωστο έπεσε ένας 26χρονος στο Παλαιό Φάληρο. Ο δράστης τον πυροβόλησε στο στήθος και την κοιλιά

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από περιστατικό με πυροβολισμούς στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 26χρονο νεαρό.

Συγκεκριμένα, ένας άγνωστος δράστης που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, σταμάτησε μπροστά από τον νεαρό στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών και τον πυροβόλησε στο στήθος και την κοιλιά, σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο στο έδαφος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία σε Νοσοκομείο ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και ποιοι ήταν οι λόγοι της επίθεσης.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το θύμα κατά την διακομιδή του στο Νοσοκομείο και όσο είχε ακόμα τις αισθήσεις του, είπε πως ο δράστης ήταν αλλοδαπός και εξετάζεται η πιθανότητα να τον ήξερε και να τον αναγνώρισε. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως ο τρόπος του χτυπήματος θυμίζει ξεκαθάρισμα ή μαφιόζικου τύπου επίθεση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα