Αγωνία για την 8χρονη: Διασωληνωμένη μετά το χειρουργείο - Ψάχνουν τον δράστη στα χωριά

Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία"
Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία" EUROKINISSI

Το κοριτσάκι υποβλήθηκε το βράδυ σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένο στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού" - Έρευνες από την Αστυνομία στα γύρω χωριά από τις Θεσπιές για τον εντοπισμό του δράστη που πυροβόλησε.

Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας στις Θεσπιές και στα γειτονικά χωριά για τον εντοπισμό του δράστη και όσων άλλων προέβησαν σε άσκοπους πυροβολισμούς την Κυριακή του Πάσχα, με αποτέλεσμα μία «αδέσποτη» σφαίρα να καταλήξει στον κρόταφο της άτυχης 8χρονης, την στιγμή που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της οικογένειάς της μαζί με άλλα παιδάκια και μπροστά στα μάτια των γονέων της.

Άντρες της Ασφάλειας Λιβαδειάς βρίσκονται στις Θεσπιές σήμερα και πραγματοποιούν έρευνες και στα γειτονικά χωριά, ενώ λαμβάνουν μαρτυρικές καταθέσεις από κατοίκους για να διακριβώσουν από πόσα και ποια σπίτια ακούστηκαν μπαλοθιές, ώστε να εντοπίσουν τους υπόπτους και να καταλήξουν έτσι στον δράστη.

Στο παιδάκι προκλήθηκε τυφλό τραύμα και όχι διαμπερές και η σφαίρα καρφώθηκε στο κρανίο του. Αμέσως το άτυχο κοριτσάκι έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε αιμόφυρτο με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές πανικού.

Οι γονείς του το μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Θηβών και από εκεί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο και εξίσου εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, όπου αμέσως εισήχθηκε στη ΜΕΘ.

Το βράδυ μετά από αξονική τομογραφία και άλλες διαγνωστικές εξετάσεις, υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και πλέον νοσηλεύεται και πάλι διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση, στη ΜΕΘ του «Παίδων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 8χρονη που χτυπήθηκε από μπαλοθιά ενώ έπαιζε

Στο χειρουργείο το 8χρονο παιδί που τραυματίστηκε στο κεφάλι από σφαίρα

Βοιωτία: Χαροπαλεύει 8χρονο κορίτσι - Δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι

SHARE:

24Media Network