Μάχη για τη ζωή της δίνει η 8χρονη που χτυπήθηκε από μπαλοθιά ενώ έπαιζε

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 8χρονη που χτυπήθηκε από μπαλοθιά ενώ έπαιζε

Οι γονείς του το μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Θηβών και από εκεί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού" στην Αθήνα, όπου αμέσως εισήχθηκε στη ΜΕΘ.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού το 8χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε με αδέσποτη σφαίρα στις Θεσπιές.

Το κορίτσι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, μαζί με τα 2 μεγαλύτερα αδερφάκια του.

Η σφαίρα το χτύπησε στο πρόσωπο και το παιδί έπεσε αναίσθητο.

Οι γονείς του έντρομοι, το πήραν και αιμόφυρτο το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Θήβας. Από εκεί έγινε διακομιδή του στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και στην συνέχεια, λόγω της ιδιαίτερα κρίσιμης κατάστασης του διασωληνωμένο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου και χειρουργήθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 8χρονη που χτυπήθηκε από μπαλοθιά ενώ έπαιζε

Η είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως από την μία στιγμή στην άλλη το παιδάκι χαροπαλεύει στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

Θείος του κοριτσιού, συγκλονισμένος μιλά στο tvstar.gr.

Οι πληροφορίες του tvstar.gr λένε πως αστυνομικοί ψάχνουν από σπίτι σε σπίτι για τον εντοπισμό στοιχείων που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του ανθρώπου που πυροβόλησε και τραυμάτισε το κορίτσι.

Η σφαίρα ήρθε από μπαλοθιά σε γλέντι που γινόταν στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν ακούστηκε πυροβολισμός πράγμα που σημαίνει ότι η μπαλοθιά ήταν από μεγάλη απόσταση.

SHARE: