Αγωνία για τον επιχειρηματία που έπεσε θύμα απαγωγής – Ζήτησαν λύτρα

Αγωνία για τον επιχειρηματία που έπεσε θύμα απαγωγής – Ζήτησαν λύτρα
Η κατοικία του επιχειρηματία στο Ντράφι Eurokinissi

Έχουν γίνει ήδη κάποιες πρώτες επαφές και απαιτήσεις των δραστών για λύτρα από την οικογένεια του θύματος.

Κορυφώνεται η αγωνία για τον ιδιοκτήτη επιχείρησης ανταλλακτικών στο Μενίδι, που έπεσε θύμα αρπαγής και απαγωγής έξω από την οικία του στο Ντράφι, από ομάδα αγνώστων δραστών, μόλις επέστρεψε από νυχτερινή έξοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει ήδη κάποιες πρώτες επαφές και απαιτήσεις των δραστών για λύτρα από την οικογένεια του θύματος.

Οι έρευνες των έμπειρων αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ώρες και βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους συγγενείς του επιχειρηματία.

Σε κοντινή περιοχή εντοπίστηκαν το πρωί και δύο καμένα οχήματα που εξετάζεται αν χρησιμοποιήθηκαν στην συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, σε εξαιρετικά λεπτό σημείο και τα μέσα ενημέρωσης οφείλουν σε αυτές τις περιπτώσεις να μεταδίδουν πολύ περιορισμένες πληροφορίες, για την ασφάλεια του θύματος, γι’ αυτόν τον λόγο δεν θα δοθούν περισσότερα στοιχεία στην παρούσα φάση.

Σημειώνεται, ότι ακριβώς για αυτόν τον λόγο και για την στάση ορισμένων να μεταδίδουν λεπτομέρειες της υπόθεσης που είναι επικίνδυνες για το θύμα, η Αστυνομία προχώρησε στην εξής επίσημη ανακοίνωση:

Αναφορικά με την υπόθεση του 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος απήχθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου 2021 από την περιοχή του Πικερμίου, παρακαλούμε να μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία, δεδομένου ότι αυτό που προέχει είναι η προστασία της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα