Αιματηρή απόπειρα ληστείας στη Νίκαια: Μαχαίρωσαν καρκινοπαθή για να τον ληστέψουν

Αιματηρή απόπειρα ληστείας στη Νίκαια: Μαχαίρωσαν καρκινοπαθή για να τον ληστέψουν
Φωτογραφία αρχείου. Eurokinissi

Μία άγρια επίθεση από άγνωστους δράστες δέχτηκε ένας 67χρονος ιδιοκτήτης καφενείου στη Νίκαια-Μόλις έκλεισε το μαγαζί του, άγνωστοι δράστες του επιτέθηκαν με σκοπό την ληστεία-Εκείνος αντιστάθηκε και οι δράστες τον μαχαίρωσαν σε κοιλιά και θώρακα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά

Μάχη για την ζωή του έδωσε και δίνει ένας 67χρονος ιδιοκτήτης καφενείου που, όπως όλα δείχνουν από την μέχρι στιγμής έρευνα των Αρχών, έπεσε θύμα αιματηρής απόπειρας ληστείας περίπου μισή ώρα μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας.

Η άγρια επίθεση σε βάρος του εκτυλίχθηκε μόλις το θύμα έκλεισε το καφενείο του και κλείδωνε την πόρτα επί της οδού Θαλή 20, στη Νίκαια.

Άγνωστοι δράστες του επιτέθηκαν με σκοπό την ληστεία όμως εκείνος αντιστάθηκε και οι δράστες τον μαχαίρωσαν σε κοιλιά και θώρακα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Metropolitan» όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση έχοντας μάλιστα πολύ επιβαρυμένη υγεία αφού πρόκειται για καρκινοπαθή. Ο 67χρονος πλέον νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου και μετά από μία μεγάλη μάχη που έδωσε φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Το μόνο που πρόλαβε να ψελλίσει πριν χάσει τις αισθήσεις του ήταν πως προσπάθησαν να τον ληστέψουν όμως οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν γνωρίζουν ακόμα πόσοι ήταν οι δράστες και αναμένουν το θύμα να έρθει σε θέση να τους πει όσα περισσότερα μπορέσει για να καταφέρουν να φτάσουν στα ίχνη τους ενώ λαμβάνονται καταθέσεις και από την γύρω περιοχή, όπως επίσης αναζητούνται τυχόν υλικά κλειστών κυκλωμάτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα