Ανατίναξαν ΑΤΜ έξω από ασφαλιστικό γραφείο και άρπαξαν τις κασετίνες με τα μετρητά

Από ανάλογη ανατίναξη ATM, Φωτογραφία Αρχείου
Από ανάλογη ανατίναξη ATM, Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI

Καθημερινά τα χτυπήματα πλέον σε βάρος ΑΤΜ που είναι τοποθετημένα έξω από επιχειρήσεις ή τράπεζες

Σε μόνιμο πονοκέφαλο έχουν εξελιχθεί για τις τράπεζες και τις επιχειρήσεις οι καθημερινές επιθέσεις «plofkraakers» που με την παροχέτευση μίγματος αερίου ανατινάζουν ΑΤΜ και αφαιρούν από το εσωτερικό τους τις κασετίνες με τα χρήματα. Ακόμα και όταν δεν τα καταφέρνουν όμως, αφήνουν πίσω τους εκτεταμένες φθορές και έτσι το κόστος από τις ζημιές καθημερινά αυξάνεται.

Το τελευταίο χτύπημα σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα, σε ΑΤΜ που ήταν τοποθετημένο στην πρόσοψη ασφαλιστικού γραφείου, στη συμβολή των οδών 25 Μαρτίου και Αναστάσεως, στου Παπάγου.

ADVERTISING

Οι δράστες ανατίναξαν το ΑΤΜ και κατάφεραν να φύγουν με τις κασετίνες που περιείχαν τα μετρητά, αφήνοντας πίσω τους φθορές τόσο στο ΑΤΜ όσο και στα γραφεία της επιχείρησης. Παρά την κινητοποίηση της Αστυνομίας που ακολούθησε, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

(Φωτογραφία: Αρχείου)

SHARE:

24Media Network