Ανήλικη - θύμα ασέλγειας από τον πατριό της: "Με προσέγγισε σαν φίλος και μεταμορφώθηκε σε τέρας"

Το 15χρονο σήμερα κορίτσι που έπεσε θύμα ασέλγειας από τον πατριό της στη Θάσο
Το 15χρονο σήμερα κορίτσι που έπεσε θύμα ασέλγειας από τον πατριό της στη Θάσο GLOMEX

Ο 50χρονος απομόνωνε το 12 ετών, τότε, κορίτσι, σε παραλίες της Θάσου και στο αυτοκίνητό του ενώ όλα φέρεται να γίνονταν με την ανοχή της μητέρας της μικρής.

Aνατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες από την υπόθεση ασέλγειας ενός ανήλικου κοριτσιού από τον πατριό του στη Θάσο. Οι πράξεις του φέρεται να γίνονταν με την ανοχή της μητέρας της μικρής.

Το παιδί περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα διαδραματίζονταν επί δύο ολόκληρα χρόνια στο σπίτι.

Το παιδί, σύμφωνα με το Star, φέρεται να είπε: «εκμεταλλεύτηκε την παιδική μου αγνότητα. Με προσέγγισε σαν φίλος και μεταμορφώθηκε σε τέρας. Τον φοβόμουν πάρα πολύ..»

Το μαρτύριο ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2017 όταν το παιδί ήταν 12 ετών και μετακόμισε στη Θάσο και πιο συγκεκριμένα στο σπίτι του νέου συντρόφου της μητέρας της.

«Μια μέρα γυρίζοντας από το σχολείο με κάλεσε στο σαλόνι. Άρχισε να παίζει μαζί μου. Ξαφνικά ξεκίνησε να με χαϊδεύει ώσπου τελικά με υποχρέωσε σε ασελγείς πράξεις λέγοντας μου πως αυτό είναι το μυστικό μας κι αν το αποκαλύψω θα με τιμωρήσει ο Θεός» φέρεται να είπε το παιδί.

«Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το παιδί ο πατριός της ασελγούσε στο κορμάκι της δυο με τρεις φορές την εβδομάδα επί δυο ολόκληρα χρόνια» δήλωσε ο δικηγόρος του πατέρα της ανήλικης, Χρυσόστομος Βελάκης.

Ο 50χρονος έβρισκε την ευκαιρία και ξεσπούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις όταν η μητέρα ήταν στη δουλειά. Άλλες φορές απομόνωνε το παιδί σε παραλίες του νησιού αλλά και στο αυτοκίνητο. 

Η μητέρα φέρεται να γνώριζε τα πάντα

Το παιδί, το Σεπτέμβριο του 2018, αποκάλυψε τη φρίκη στη μητέρα του, νομίζοντας ότι εκείνη θα το σώσει από το μαρτύριο.

«Όταν το είπα στη μαμά, εκείνος το έμαθε και άρχισε να με χτυπά πάρα πολύ» φέρεται να είπε το κορίτσι.

Το κορίτσι ζήτησε να πάει στη Γερμανία όπου ζει μόνιμα ο πατέρας του. Ήταν η τελευταία του ελπίδα. Του τα αποκάλυψε όλα και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο πατριός και η μητέρα της ανήλικης οδηγήθηκαν τη Δευτέρα στον ανακριτή όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη.

SHARE: