Σοκ στη Θάσο: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης από τον πατριό της

Σοκ στη Θάσο: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης από τον πατριό της
Περιπολικό αστυνομίας Eurokinissi

Συλλήψεις στην Θάσο, μετά τις καταγγελίες της 15χρονης ότι για τουλάχιστον δύο χρόνια ο σύντροφος της μητέρας της ασελγούσε σε βάρος της.

Ένα μαρτύριο ζούσε μια μαθήτρια στη Θάσου, αφού ο σύντροφος της μητέρας της και πατριός της ασελγούσε εις βάρος της όσο ήταν ανήλικη, για τουλάχιστον δύο χρόνια.

Η 15χρονη σήμερα μαθήτρια ζούσε με την μητέρα της και τον πατριό της σε χωριό της Θάσου. Στις γιορτές επισκέφθηκε τον πατέρα της στην Ξάνθη και εκεί του αποκάλυψε το φρικτό μυστικό.

Έγινε καταγγελία στις εισαγγελικές αρχές της Καβάλας, που αμέσως εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εις βάρος της μητέρας και του πατριού.

“Ακούστηκε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το παιδί μέσα στο σπίτι, ήταν κάποιες φήμες που κυκλοφορούσαν στο χωριό, κάτι συμβαίνει, κάτι γίνεται. Μάθαμε τώρα ότι τελικά η Αστυνομία και η εισαγγελέας τον συνέλαβε γιατί ασελγούσε πάνω στο ανήλικο παιδί. Και μάλιστα μάθαμε ότι συνέλαβαν και τη μητέρα, γιατί λέγαμε όλοι πώς γίνεται η μητέρα να μην το ήξερε”, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο χωριό της Θάσου.

Οι δύο συλληφθέντες θα λογοδοτήσουν στις εισαγγελικές αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα