Ανθρωποκυνηγητό για τον “δράκο του Κάβου”

Ανθρωποκυνηγητό για τον “δράκο του Κάβου”
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Εντείνονται οι προσπάθειες των αρχών για τον εντοπισμό του 47χρονου γνωστού και "δράκου του Κάβου" που κατηγορείται για την απαγωγή, κακοποίηση και βιασμό μιας 34χρονης.

Αντιμέτωπη με έναν πραγματικό εφιάλτη ήρθε μία 34χρονη γυναίκα από την Αλβανία, η οποία έπεσε θύμα του διαβόητου 47χρονου κακοποιού, γνωστού και ως «δράκου του Κάβου» στην Κέρκυρα, όπου πριν 8 χρόνια είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό 6 Βρετανίδων τουριστριών και κατάφερε να αποφυλακιστεί τον Νοέμβριο του 2018 με περιοριστικούς όρους και χρήση των ευεργετικών διατάξεων του γνωστού νόμου, με τον οποίο έχουν καταφέρει να αποφυλακιστούν πολλοί σκληροί κακοποιοί.

Πρόκειται για έναν αδίστακτο και άκρως επικίνδυνο κακοποιό, συνηθισμένο να επιβιώνει σε ερημιές και εξίσου συνηθισμένο να καταφέρνει να χρησιμοποιεί τις ερημικές τοποθεσίες του νησιού για την δράση του αλλά και για να κρύβεται. Μία δράση με την οποία έχουν εκτενώς ασχοληθεί τα βρετανικά ΜΜΕ λόγω και της υπηκοότητας των θυμάτων του στο παρελθόν. Από την πρώτη στιγμή που έγινε η νέα καταγγελία βιασμού στις τοπικές Αρχές, έναν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Έλληνα «δράκου» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Το χρονικό του νέου χτυπήματος του “δράκου του Κάβου”

Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Τρίτη 5 Μαΐου, όταν ένα ζευγάρι Αλβανών, ένας 32χρονος άντρας και η 34χρονη σύντροφός του, που τον γνώριζαν και έκαναν παρέα μαζί του, τον κάλεσαν στο σπίτι τους να πιούν κρασί. Κάποια στιγμή, ο 32χρονος πήγε για ύπνο και όταν ξύπνησε την επόμενη ημέρα το πρωί η σύντροφός του ήταν άφαντη.

Καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, ο 32χρονος έψαχνε να βρει την σύντροφό του και την επόμενη ημέρα δήλωσε την εξαφάνισή της στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και αργότερα το απόγευμα της Πέμπτης, στην Ασφάλεια Κέρκυρας.

Έκτοτε δόθηκε εντολή σε όλα τα περιπολικά να διενεργήσουν αναζητήσεις για τον εντοπισμό της, ενώ ο 47χρονος βιαστής της, την πήγαινε από καλύβα σε καλύβα και εγκαταλελειμμένα κτίρια και την βίαζε επανειλημμένως. Μάλιστα, υπό την απειλή μαχαιριού, ανάγκασε το θύμα να καλέσει στην Αστυνομία και να πει πως δήθεν ήταν καλά, πως οικειοθελώς είχε φύγει από το σπίτι του συντρόφου της και δεν ήθελε να επιστρέψει σε εκείνον.

Τυχαία η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από περιπολικό τα ξημερώματα του Σαββάτου 9 Μαΐου να περιφέρεται σε ερημική τοποθεσία στην Λευκίμμη όπου την είχε εγκαταλείψει ο 47χρονος απαγωγέας της, εμφανώς κακοποιημένη και τότε η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί, ότι ο δράστης την είχε απαγάγει, για δύο ημέρες την γυρνούσε από σημείο σε σημείο και την βίαζε και την είχε εξαναγκάσει με απειλές και χρήση βίας να κάνει το συγκεκριμένο τηλεφώνημα.

Η γυναίκα βεβαίως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών, έγινε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη για τα αποτελέσματα της οποίας ενημερώθηκαν οι Αρχές και από εκείνη την στιγμή έως τώρα ο «δράκος του Κάβου» παραμένει άφαντος και αναζητείται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα