Απόπειρα ληστείας στα McDonald’s του Π. Φαλήρου και καταδίωξη

Απόπειρα ληστείας στα McDonald’s του Π. Φαλήρου και καταδίωξη
Κατάστημα των McDonald's - Φωτό αρχείου INTIME

Δύο δράστες με απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους στα McDonald's του Π. Φαλήρου και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης, όμως εκείνη την ώρα περνούσε περιπολικό από το σημείο.

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε 20 λεπτά μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα σε κατάστημα της αλυσίδας McDonald’s, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 190, στο Π. Φάληρο.

Δύο δράστες εισέβαλαν στην επιχείρηση και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το χρηματοκιβώτιο του καταστήματος. Εκείνη την στιγμή όμως περνούσε από το σημείο ένα περιπολικό, οι δράστες το είδαν και εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους.

Αμέσως μετά βγήκαν έξω και επιβιβάστηκαν σε κλεμμένο αυτοκίνητο και διέφυγαν βιαστικά από το σημείο. Οι ύποπτες κινήσεις τους τράβηξαν την προσοχή του πληρώματος του περιπολικού και όταν τσέκαραν τις πινακίδες διαπίστωσαν πως το όχημα «απασχολούσε», με αποτέλεσμα να τους ακολουθήσουν.

Οι δράστες αντιλαμβανόμενοι πως οι αστυνομικοί τους είχαν καταλάβει ανέπτυξαν ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Λίγο αργότερα, στο ύψος της οδού Κυνοσάργους 1, στον Ν. Κόσμο, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο. Ο ένας δράστης κατάφερε να διαφύγει πεζός στα γύρω στενά, τον άλλον όμως πρόλαβαν οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Πρόκειται για έναν 20χρονο Αλβανό ο οποίος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και πλέον εξετάζεται για την ταυτοποίηση και του συνεργού του, αλλά και για να διαπιστωθεί αν είναι υπεύθυνοι και για τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα