Χαλκιδική: Κτηνωδία. Άγνωστος σκότωσε και κρέμασε σκύλο σε πινακίδα σήμανσης έξω από σχολείο

Χαλκιδική: Κτηνωδία. Άγνωστος σκότωσε και κρέμασε σκύλο σε πινακίδα σήμανσης έξω από σχολείο

Κτηνωδία αποκαλύφθηκε στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής, όπου άγνωστος σκότωσε σκύλο και στη συνέχεια κρέμασε το άτυχο ζώο σε πινακίδα σήμανσης έξω από σχολείο

Σήμερα το πρωί ο Αλέκος Φιλιππίδης είδε το πτώμα ενός σκύλου, που κάποιος προφανώς σκότωσε, και στη συνέχεια κρέμασε από πόδι στην πινακίδα του STOP έξω από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο της Γαλάτιστας Χαλκιδικής για παραδειγματισμό. Ο κ. Φιλιππίδης που μίλησε στο www.zoosos.gr μας εξήγησε ότι η εγγονή του έβαλε τα κλάματα βλέποντας το «σκυλάκι έτσι» και τον φώναξε να το δει. Την ίδια αντίδραση φυσικά είχαν τα περισσότερα από τα μικρά παιδιά που εκείνη την ώρα πήγαιναν στο σχολείο.

Ο κ. Φιλιππίδης αφού τράβηξε τις φωτογραφίες με το νεκρό ζώο, το αίμα του οποίου έσταζε στη βάση της πινακίδας, ενημέρωσε τον Δήμο Πολυγύρου υπάλληλος του οποίου πήγε επί τόπου και ξεκρέμασε το πτώμα. Ο κ. Φιλιππίδης δημοσίευσε στο προφίλ του στο facebook για να δείξει τι κάνουν κάποιοι στα ζώα της περιοχής ενώ κάποιος από τους κατοίκους του χωριού του ανέφερε ότι το είχε δει εκεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας του Α.Τ. Γαλάτιστας Σωκράτης Παπαμιχαήλ όταν τον ρωτήσαμε για την υπόθεση μας εξήγησε ότι ενημερώθηκαν από περίοικους για το κρεμασμένο ζώο και αν και πήγε περιπολικό επί τόπου το πτώμα του δεν βρέθηκε.

Το zoosos απευθύνθηκε στον δρ Βιολογίας Γιώργο Ηλιόπουλο που είναι συνεργάτης του συλλόγου Καλλιστώ ο οποίος βλέποντας τις φωτογραφίες μας είπε ότι αν και μοιάζει με λύκο το νεκρό ζώο είναι με βεβαιότητα σκύλος. Ανεξαρτήτως του είδους του ζώου πρόκειται για ακόμα ένα έγκλημα που ντροπιάζει την κοινωνία μας και φυσικά μας διασύρει - καθόλου άδικα - στο εξωτερικό.

πηγή: zoosos

SHARE:

24Media Network