Χανιά: Σοκαριστικό βίντεο από τη δολοφονία του 43χρονου ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ

Χανιά: Σοκαριστικό βίντεο από τη δολοφονία του 43χρονου ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τον 60χρονο δράστη να κυνηγά τον άτυχο ιδιοκτήτη, πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου Χανίων, μέσα στο μαγαζί, να τον πυροβολεί πισώπλατα και να τον σκοτώνει.

Τη στιγμή της δολοφονίας του 43χρονου ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ στο Βαμβακόπουλο Χανίων καταγράφει βίντεο ντοκουμέντο.

Στα πλάνα, που έχουν ληφθεί από τις κάμερες ασφαλείας του μίνι μάρκετ, φαίνεται ένας άνδρας να μπαίνει στο μαγαζί και να κρατάει στο αριστερό του χέρι μια πλαστική σακούλα. Στη σακούλα αυτή είχε το αυτοσχέδιο όπλο. Ο 60χρονος δράστης οπλίζει μία φορά αλλά δεν πυροβολεί. Στο ταμείο εκείνη τη στιγμή ήταν μία γυναίκα με το μικρό παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη τη στιγμή ο δράστης φώναξε στο θύμα: «Δεν κράτησες τον λόγο που έδωσες». Οι πελάτες του καταστήματος, που αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει, απομακρύνονται άρον άρον. Η κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τον 60χρονο να κυνηγά τον άτυχο ιδιοκτήτη, ο οποίος ήταν και πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου Χανίων, μέσα στο μαγαζί μέχρι να τον πυροβολεί πισώπλατα και να τον σκοτώνει.

ADVERTISING

Την Πέμπτη, κατά τη μεταφορά του δράστη στα δικαστήρια, σημειώθηκε ένταση καθώς συγγενείς και φίλοι του θύματος είχαν συγκεντρωθεί εκεί και επιχείρησαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι Αρχές φυγάδευσαν τον κατηγορούμενο μέσω του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας Χανίων το οποίο συνδέεται με το κτίριο των δικαστηρίων.

Όπως μετέδωσε το flashnews.gr, κανείς δικηγόρος δεν δέχτηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του 60χρονου και έτσι αναγκαστικά διορίστηκε αυτεπάγγελτα συνήγορός του.

Προσοχή - Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη
SHARE:

24Media Network