Δαφνί: Σκότωσε με κουτάλι ηλικιωμένο που νοσηλευόταν δίπλα του

Δαφνί: Σκότωσε με κουτάλι ηλικιωμένο που νοσηλευόταν δίπλα του
Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΝΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Δ. ΤΗΣ ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΤΣΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ-- ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ---ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI Eurokinissi

Συνελήφθη το νοσηλευτικό προσωπικό του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Δαφνίου που είχε υπό την ευθύνη του τον συγκεκριμένο θάλαμο, με εντολή του εισαγγελέα όμως αφέθηκαν αργότερα ελεύθεροι

Τουλάχιστον ελλιπής μπορεί να χαρακτηριστεί η φύλαξη των βαριά ασθενών στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο του Δαφνίου και αυτό αποδεικνύεται από ένα απίστευτο περιστατικό ανθρωποκτονίας που συνέβη τις πρωινές ώρες της Κυριακής εντός του Νοσοκομείου.

Ένας 42χρονος βαριά ψυχικά ασθενής που ήταν δεσμευμένος με λουριά στο κρεβάτι του, κατάφερε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες να λυθεί, σηκώθηκε και άρπαξε ένα κουτάλι και στη συνέχεια το κάρφωσε με μανία στο κεφάλι ενός 64χρονου που νοσηλευόταν στο ίδιο δωμάτιο και στο διπλανό κρεβάτι, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει! Στο Δαφνί επικράτησε πανικός και κλήθηκε η Αστυνομία.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης του δράστη, δεν συνελήφθη αλλά σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και θα αποφασίσει ο εισαγγελέας για τα περαιτέρω. Αντιθέτως όμως συνελήφθη το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που είχε υπό την ευθύνη του τον συγκεκριμένο θάλαμο, με εντολή του εισαγγελέα όμως αφέθηκαν αργότερα ελεύθεροι. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα