Διακινούσαν ηρωίνη και κάνναβη με “καβάτζα” ένα υπόγειο στην Πλατεία Αμερικής

Διακινούσαν ηρωίνη και κάνναβη με “καβάτζα” ένα υπόγειο στην Πλατεία Αμερικής

Συνελήφθησαν τρεις Τούρκοι και ένας Ιρακινός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών-Βρέθηκαν σε υπόγειο στην Πλατεία Αμερικής και κατασχέθηκαν περίπου 3,5 κιλά ηρωίνης και 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Συνελήφθησαν χθες στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα τρεις Τούρκοι και ένας Ιρακινός για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών .

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με τη δράση ατόμων στη διακίνηση ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίσθηκαν οι δράστες και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Εντός υπόγειου διαμερίσματος πλησίον της πλατείας Αμερικής, κατελήφθησαν να κατέχουν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους 3 κιλών και 525 γραμμαρίων, καθώς και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 200 γραμμαρίων.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πιστόλι, 35 φυσίγγια, τα χρηματικά ποσά των 2.100 ευρώ, 100 δολαρίων ΗΠΑ και 2.650 Λιρών Τουρκίας, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 11 συσκευές κινητής τηλεφωνίας και μία μοτοσικλέτα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα