Διακόπηκε έως τις 28 Οκτωβρίου η δίκη Τσοχατζόπουλου

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ/PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
Άκης Τσοχατζόπουλος PHASMA

Απούσες από τη δικαστική αίθουσα ήταν η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη και η λογίστριά του, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου

Αναβλήθηκε για τις 23 Οκτωβρίου η δίκη του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου για την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα.

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό του πρώην υπουργού και των λοιπών κατηγορουμένων για την υπόθεση ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Από το δικαστήριο ήταν απούσες, για λόγους υγείας, η κρατούμενη σύζυγος του πρώην υπουργού Βίκυ Σταμάτη, καθώς και η επίσης κρατούμενη λογίστρια του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.

Απούσα, όπως και στην πρώτη δίκη, ήταν και η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν, η οποία έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή.

Η διαδικασία σήμερα προχώρησε στη νομιμοποίηση των συνηγόρων του Δημοσίου, οι οποίοι δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής ζητώντας την απόρριψη των εφέσεων των κατηγορουμένων και αποζημίωση «προς αποκατάσταση της ηθικής και υλικής ζημίας που υπέστη το Δημόσιο».

Η διαδικασία διακόπηκε, καθώς κρίθηκε ακατάλληλη η αίθουσα λόγω του μεγάλου αριθμού των κατηγορουμένων και των συνηγόρων τους, προκειμένου να μεταφερθεί στην αίθουσα τελετών του Εφετείου, όπου είχε διεξαχθεί και η πρώτη δίκη.

Όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος, η επόμενη μετά τις 23 Οκτωβρίου δικάσιμος θα είναι η 31η Οκτωβρίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άκης Τσοχατζόπουλος
SHARE:

24Media Network