Διαρρήκτριες είχαν ρημάξει τα σπίτια στην Γλυφάδα

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Η σπείρα των γυναικών Ρομά επέλεγε κυρίως μονοκατοικίες και ηλικιωμένα θύματα. Στις περιπτώσεις που εντόπιζαν τους ιδιοκτήτες, προέβαιναν στη διάπραξη των κλοπών με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τέσσερις γυναίκες Ρομά, ηλικίας 17, 26, 27 και 34 ετών, διότι λίγη ώρα νωρίτερα παραβίασαν κεντρική είσοδο οικίας και εισήλθαν στο εσωτερικό της με σκοπό την κλοπή. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη της οικίας, ο οποίος κάλεσε την Άμεση Δράση.

Από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας, προέκυψε ότι οι συλληφθείσες προέβαιναν τις τελευταίες μέρες, κατ’ επανάληψη σε διαρρήξεις οικιών ενώ στις περιπτώσεις που εντόπιζαν τους ιδιοκτήτες, προέβαιναν στη διάπραξη των κλοπών με τη μέθοδο της απασχόλησης. Από το εσωτερικό των οικιών, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και τιμαλφή.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις στην περιοχή της Γλυφάδας. Οι συλληφθείσες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τις παρέπεμψε στον Ανακριτή.

SHARE:

24Media Network