Διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο στον Βύρωνα και συνελήφθησαν στην Καλλιθέα ύστερα από καταδίωξη

Διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο στον Βύρωνα και συνελήφθησαν στην Καλλιθέα ύστερα από καταδίωξη
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Στα χέρια των αντρών της Αστυνομίας έπεσαν τέσσερις διαρρήκτες που λίγο πριν είχαν διαλύσει την είσοδο ενός κοσμηματοπωλείου και σε ελάχιστο χρόνο άδειασαν και άρπαξαν τα κοσμήματα.

Μία κινηματογραφική καταδίωξη εποχούμενη αλλά και πεζή εκτυλίχθηκε χθες στις τρεις τα ξημερώματα από τον Βύρωνα έως την Καλλιθέα.

Αρχικά, τέσσερις Αλβανοί διαρρήκτες έσπασαν τα ρολά και την είσοδο ενός κοσμηματοπωλείου επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, στον Βύρωνα και μέσα σε ελάχιστο χρόνο άδειασαν την βιτρίνα και προθήκες από κοσμήματα αξίας. Αμέσως μετά την πράξη τους επιβιβάστηκαν στο όχημα διαφυγής τους και τράπηκαν σε φυγή. Στο μεταξύ όμως είχαν γίνει αντιληπτοί από γείτονες που κάλεσαν την Αστυνομία.

Άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. διενεργώντας αναζητήσεις τους εντόπισαν να κινούνται επί της οδού Χαμοστέρνας και ξεκίνησε μία εποχούμενη καταδίωξη με μεγάλες ταχύτητες και επικίνδυνους ελιγμούς.

Κάποια στιγμή, στην περιοχή της Καλλιθέας, οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημά τους και αποπειράθηκαν να διαφύγουν πεζή, ενώ κρύφτηκαν μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Οι αστυνομικοί τους είδαν και συνέχισαν να τους καταδιώκουν πεζή και εκείνο πλέον, μπήκαν στο κτίριο, τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και τα κλοπιμαία μεγάλης αξίας, που αποδόθηκαν πίσω στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου που είχε πέσει θύμα της διάρρηξης.

Οι τέσσερις άντρες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και πλέον ερευνάται αν είναι υπεύθυνοι και για τυχόν άλλες παρόμοιες πράξεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα