Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δύο πιο σκληρών από τους Αλβανούς δραπέτες

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δύο πιο σκληρών από τους Αλβανούς δραπέτες
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και ο φωτογραφίες του ασύλληπτου ακόμη δραπέτη του Μεταγωγών, Ασάνι Αστρίτ και του μόλις χθες συλληφθέντα Αντριάν Γκόμπο-Για τον πρώτο οι Αρχές ζητούν βοήθεια από τους πολίτες για να τον εντοπίσουν και για τον δεύτερο ζητούν στοιχεία για το αν γνωρίζει κανείς πιο ήταν το κρησφύγετο του αυτές τις ημέρες

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο Αλβανών, οι οποίοι πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Δευτέρας απέδρασαν από τη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον αναζητούμενο:

ASANI ή HASANI ή HASAN ή ASHANI ή ASTRI ή XHELO ον. ASTRIT ή TITI ή GIORGO του HATJI ή HAXHI ή HADJI ή HATSI ή AGI ή ANGI ή HAGI και της LILIANA ή LILIANE , γεννηθέντα 1-5-1984 ή 1983 ή 1985 ή 1986, στην Αλβανία

Και για τον συλληφθέντα χθες (6-6-2019) :

GOBO ή COBO ον. ADRIAN ή RONALD του BILBIL και της MILIKA , γεννηθέντα στις 26-11-1984 στην Αλβανία

Τις φωτογραφίες τους μπορείτε να τις δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, πατώντας ΕΔΩ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην διευκόλυνση των ερευνών για τον εντοπισμό του πρώτου (ASANI), καθώς και για την ανακάλυψη τυχόν κρησφύγετου που χρησιμοποίησε ο δεύτερος (GOBO) κατά το χρονικό διάστημα που αναζητούνταν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα