Δολοφονία 4χρονης στα Μέγαρα: 'Εγώ το έκανα!'

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ(ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ)--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ(ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ)--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Ομολόγησε στους αστυνομικούς η θεία της άγρια δολοφονημένης 4χρονης. Δεν ήθελε να της πάρει πίσω το παιδί η αδερφή της και το έπνιξε με τα ίδια της τα χέρια

“Εγώ το έκανα!” ήταν η μόνη κουβέντα που μπόρεσε να ψιθυρίσει η 45χρονη θεία της άτυχης 4χρονης στα Μέγαρα και ύστερα λιποθύμησε από την αιμορραγία, που ίδια είχε προκαλέσει στον εαυτό της, κόβοντας τις φλέβες της και αυτοτραυματίζοντας τον λαιμό της...

Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σπίτι της οδού Αγίου Στεφάνου, έμειναν άφωνοι όταν είδαν το άψυχο σωματάκι της 4χρονης στο κρεβατάκι του και δίπλα πεσμένη στο πάτωμα και μέσα σε μία λίμνη αίματος την 45χρονη θεία του να τους ομολογεί με αδύναμη φωνή και μέσα στα αναφιλητά πως εκείνη το σκότωσε!

Οι βιολογικοί γονείς του άτυχου παιδιού που φέρονται να είναι τοξικομανείς, είχαν αφήσει το παιδί να μεγαλώσει στο σπίτι στης γιαγιάς του, μαζί με τη θεία του και τον σύζυγό της, από την ημέρα που γεννήθηκε κιόλας.

Εκείνη την ώρα, φαίνεται πως στο σπίτι βρίσκονταν μόνο η θεία του κοριτσιού και το 4χρονο ανηψάκι της, καθώς ο σύζυγος της 45χρονης έλειπε στη δουλειά του. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον σύζυγό της γυναίκας, καθώς εκείνος  αντίκρισε πρώτος την φρικτή αυτή εικόνα όταν γύρισε στο σπίτι. Το παιδάκι ήταν νεκρό στο κρεβατάκι του, στραγγαλισμένο και με ίχνη αίματος στον λαιμό του, ενώ πεσμένη στο πάτωμα και μέσα σε μία λίμνη αίματος, βρέθηκε η θεία του, η οποία μετά την απονενοημένη πράξη της προχώρησε και σε απόπειρα αυτοχειρίας.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ένα βαθύ τραύμα στον καρπό και ένα ακόμα στον λαιμό της 45χρονης, ενώ επιπόλαια τραύματα υπάρχουν και στα πόδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδερφή της βιολογικής του μητέρας το τελευταίο διάστημα είχε εκφράσει την επιθυμία να το υιοθετήσει εξαιτίας του ότι οι γονείς ήταν τοξικομανείς.

Της ζήτησε η βιολογική μητέρα το παιδί πίσω και θόλωσε!

Από την πρώτη στιγμή που έπιασε στα χέρια της η τραγική γυναίκα το παιδί, το μεγάλωσε σαν δικό της, παρά το γεγονός ότι είχε μεγαλώσει άλλα δύο δικά της παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη δεν φέρεται να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα, ωστόσο είχε εμφανίσει αρκετές φορές αυτοκτονικές τάσεις... Η αντίστροφη μέτρηση στο μυαλό της που θόλωσε και την οδήγησε σε αυτή την απονενοημένη πράξη, άρχισε όταν πρόσφατα η βιολογική μητέρα του κοριτσιού της το ζήτησε πίσω! Αυτό δεν μπορούσε ούτε να το αντέξει ούτε να το διανοηθεί η τραγική γυναίκα, ότι όχι μόνο θα έχανε το κοριτσάκι αλλά θα γυρνούσε και πίσω στο νοσηρό περιβάλλον των ναρκωτικών...

Έτσι, θόλωσε και προτίμησε να του στερήσει η ίδια την ζωή με τα ίδια της τα χέρια, ώστε να μην το πάρει ποτέ ζωντανό πίσω η βιολογική του μητέρα. Τύλιξε με τα ίδια της χέρια τον λαιμό του δύστυχου παιδιού και το άφησε μόνο όταν έπαψε να αναπνέει... Στη συνέχεια, προσπάθησε να βάλει τέλος και στην ίδια της ζωή που πλέον είχε χάσει για εκείνη κάθε νόημα ύπαρξης!

Στο σημείο βρέθηκαν κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής της της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που διενεργεί την έρευνα και ιατροδικαστής ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το παιδί έφερε ενδείξεις ασφυκτικού θανάτου ως απόρροια στραγγαλισμού.  Η 45χρονη νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Θριάσιο Νοσοκομείο και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μέγαρα: Θεία στραγγάλισε την 4χρονη ανιψιά της

SHARE:

24Media Network