Δολοφονία δικηγόρου στην Τροιζηνία: Απίστευτη η αγριότητα του δράστη

Δολοφονία δικηγόρου στην Τροιζηνία: Απίστευτη η αγριότητα του δράστη
δολοφονία δικηγόρου στην Τροιζηνία Eurokinissi

Την βαρβαρότητα με την οποία δολοφόνησε τον 58χρονο δικηγόρο φανερώνουν τα χτυπήματα του δράστη. Τι έδειξε η νεκροτομή

Απίστευτη αγριότητα έδειξε ο δράστης της δολοφονίας σε βάρος του 58χρονου δικηγόρου από την Αθήνα, στο σπίτι του στην Τροιζηνία.

Η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, έδειξε ότι ο δράστης προκάλεσε ένα βαθύ τραύμα με νύσσον και τέμνον όργανο στο κεφάλι του θύματος. Πιθανόν με μαχαίρι, έσκισε το κεφάλι του θύματος από τον έναν κρόταφο στον άλλο, χωρίς να διαπεράσει το μαχαίρι το κρανίο. Αυτό το μεγάλο τραύμα όμως προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία στο θύμα από την οποία και πέθανε.

Πρόσθετα, το θύμα έφερε θλαστικό τραύμα σε σπόνδυλο που μπορεί να εξηγηθεί με πάλη που προηγήθηκε για την ακινητοποίησή του. Ίσως να έβαλε το γόνατο στην πλάτη του θύματος ο δράστης, για να τον ακινητοποιήσει και στη συνέχεια του έκανε αυτή την τεράστια τομή γύρω από κεφάλι του…

Το θύμα που ζούσε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της περιοχής, εντοπίστηκε νεκρός χθες το πρωί από έναν φίλο του που τον αναζητούσε. Βρέθηκε έξω στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του με ένα τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι. Στην περιοχή έσπευσε κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί την έρευνα.

Ο χώρος του διαμερίσματος ήταν τακτοποιημένος δεν εμφάνιζε εικόνα έρευνας όπως και η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης, άρα το πιθανότερο είναι ο δικηγόρος να ήξερε τον δολοφόνο του και να του άνοιξε την πόρτα και στην συνέχεια να αιφνιδιάστηκε και να δέχτηκε την δολοφονική επίθεση. Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και λαμβάνονται καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντός του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα