Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: "Θα τον σκοτώσω και πεθαμένος" φώναζε ο πατέρας της

Ένταση κατά την εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη
Ένταση κατά την εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη EUROKINISSI

Νέα ένταση στην Ευελπίδων. Οι συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη ζητούσαν οργισμένοι από τον 58χρονο κατηγορούμενο να πει την αλήθεια για την υπόθεση. "Να ξέρετε εγώ θα τον σκοτώσω και πεθαμένος να είμαι" φώναζε ο πατέρας της εφοριακού.

Την ερχόμενη Τρίτη (17 Ιουλίου) θα συνεχιστεί, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η δίκη του Εμμανουήλ Σοροπίδη, κατηγορούμενου για την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, τον περασμένο Οκτώβριο.

Η σημερινή προγραμματισμένη, δεύτερη, συνεδρίαση του δικαστηρίου δεν πραγματοποιήθηκε λόγω προβλήματος υγείας του συνηγόρου υπεράσπισης του 58χρονου κατηγορουμένου.

Και σήμερα στο δικαστήριο υπήρχε ένταση και αυστηρότατα αστυνομικά μέτρα, με τους συγγενείς της 32χρονης να ξεσπούν κατά του Σοροπίδη. Οι συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη ζητούν οργισμένοι από τον 58χρονο να πει όλη την αλήθεια για την υπόθεση. «Να ξέρετε εγώ θα τον σκοτώσω και πεθαμένος να είμαι» φώναζε ο πατέρας της εφοριακού, ενώ η μητέρα της φώναζε πως περιμένει να μάθει γιατί ο Σοροπίδης «παρακολουθούσε το παιδί μου» και αν είχε συνεργό στο έγκλημα.

ADVERTISING

Στην επόμενη συνεδρίαση, το δικαστήριο αναμένεται να αποφανθεί αν θα καλέσει σε κατάθεση τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας του θύματος, ο οποίος στην πραγματογνωμοσύνη επί του γενετικού υλικού αναφέρεται σε δείγματα που πιθανότατα δηλώνουν παρουσία και τρίτου προσώπου στην σκηνή του εγκλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δίκη για Δώρα Ζέμπερη: Ο δράστης την μαχαίρωσε 14 φορές στην καρδιά

Δίκη για Δώρα Ζέμπερη: Προσπάθησαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο

SHARE:

24Media Network