Δολοφονία Μακρή: Προφυλακιστέος ο αδερφός του φερόμενου ως δράστη

Ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή οδηγείται από αστυνομικούς στον εισαγγελέα στα δικαστηρία της οδού Ευελπίδων.
Ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή οδηγείται από αστυνομικούς στον εισαγγελέα στα δικαστηρία της οδού Ευελπίδων. EUROKINISSI

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται ωστόσο ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 35χρονος ο οποίος εκδόθηκε χθες στην Ελλάδα από τις βουλγαρικές αρχές σε εκτέλεση διεθνούς εντάλματος σύλληψής του.

Ο 35χρονος κατηγορείται ότι ο ίδιος και ο αδελφός του, τον Οκτώβριο του 2018, εκτέλεσαν πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου και δολοφόνησαν εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στη Βούλα τον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή.

ADVERTISING

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην απολογία του στον ανακριτή, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως ούτε ο ίδιος ούτε ο αδελφός του έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

«Εγώ και ο αδελφός μου δεν έχουμε καμία σχέση με την αποτρόπαια πράξη της ανθρωποκτονίας του Γιάννη Μακρή. Μάλιστα, τα στοιχεία της δικογραφίας καταδεικνύουν ότι δεν βρισκόμασταν καν πλησίον του τόπου τέλεσης κατά την κρίσιμη ώρα, ούτε καν προσομοιάζουμε σωματοτυπικά με τον εικονιζόμενο δράστη στο βίντεο της κάμερας ασφαλείας», φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά ο 35χρονος.

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τον ανακριτή ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα τον έκρινε προφυλακιστέο. Σημειώνεται ότι ο αδελφός του 35χρονου κρατείται στις φυλακές Μαλανδρίνου από τον περασμένο Απρίλιο, μετά την προφυλάκισή του για την ίδια υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία Μακρή: Στην Ελλάδα εκδόθηκε ο αδερφός του φερόμενου ως δράστη

Δολοφονία Μακρή: Η άρνηση του κατηγορούμενου και το ευχαριστώ της Βικτώριας Καρύδα

Δολοφονία Μακρή: Συνελήφθη στη Βουλγαρία ο αδελφός του φερόμενου ως δράστη

Ούτε μία κουβέντα δεν δέχεται να πει στους αστυνομικούς ο ψυχρός εκτελεστής του Μακρή

SHARE:

24Media Network