Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: Ανοίγει ξανά η υπόθεση – 9 νέοι κατηγορούμενοι

Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: Ανοίγει ξανά η υπόθεση – 9 νέοι κατηγορούμενοι
Μάριος Παπαγεωργίου Youtube

Αντιμέτωποι με κατηγορίες για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και αρπαγή, τα εννέα άτομα, που έχουν μπει στο "μικροσκόπιο" της ανακρίτριας για τη δολοφονία του Μ. Παπαγεωργίου το 2012.

Νέα έρευνα διενεργείται από τις δικαστικές αρχές για την υπόθεση της απαγωγής και της δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

Στο “μικροσκόπιο” της ανακρίτριας έχουν μπει 9 επιπλέον κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της συνέργειας σε ανθρωποκτονία και της αρπαγής.

Κατά περίπτωση, οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της συνέργειας στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία του θύματος. Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι οι γιοι του βασικού κατηγορούμενου, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια τόσο πρωτόδικα όσο και στο Εφετείο, καθώς και η σύζυγός του, η οποία είχε πρωτόδικα καταδικαστεί σε 18 έτη για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή του θύματος. Σήμερα αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία του θύματος.

Η μητέρα του άτυχου Μάριου, η οποία μέχρι και σήμερα αναζητά τη σορό του παιδιού της, προσήλθε την Παρασκευή (18/12) στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για να υποβάλει δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ανάκριση έχει κατατεθεί η έκθεση Καναδού ερευνητή που συντάχθηκε μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Μάριος Παπαγεωργίου έπεσε θύμα αρπαγής και εν συνεχεία δολοφονήθηκε.

Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, το πτώμα του μεταφέρθηκε στα Γεράνεια Όρη, με τους δράστες να εξαφανίζουν στη συνέχεια τα ίχνη του. Η ανάκριση θα συνεχιστεί με εξέταση μαρτύρων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα