Δολοφονία στα Πετράλωνα: Το θύμα ήταν ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στην πλατεία Βάθη

Δολοφονία στα Πετράλωνα: Το θύμα ήταν ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στην πλατεία Βάθη
Επεισόδιο με πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθη eurokinissi

Διαπιστώθηκε από την έρευνα της Αστυνομίας ότι το θύμα στα Πετράλωνα ήταν ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στην Πλατεία Βάθη. Η δολοφονία του αποδίδεται σε αντίποινα για την πλατεία Βάθη ενώ οι Αρχές θεωρούν πως πρόκειται για διαφορές μεταξύ συμμοριών Κούρδων για ναρκωτικά.

Εξιχνιάστηκε η διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο Κούρδων που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Πλατεία Βάθη.

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης ο οποίος ήταν ομοεθνής τους και το θύμα της εκτέλεσης, σήμερα τα ξημερώματα, επί της οδού Αλκμήνης, στα Πετράλωνα. Πρόκειται για πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του NEWS 24/7 που είχε αναφέρει ότι αυτή ήταν η κατεύθυνση που είχαν πάρει οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Τον αναγνώρισε ένας από τους τραυματίες της Πλατείας Βάθη και αυτόπτες μάρτυρες. Η δολοφονία του αποδίδεται σε αντίποινα για την Πλατεία Βάθη ενώ οι Αρχές θεωρούν πως πρόκειται για διαφορές μεταξύ συμμοριών Κούρδων για ναρκωτικά, άλλωστε οι δύο τραυματίες εκ των οποίων ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, είχαν απασχολήσει παλιότερα τις Αρχές για διακίνηση μεταναστών και ναρκωτικών. Σημειώνεται ότι από νωρίς οι Αρχές εξέφραζαν φόβους για τον συσχετισμό των δύο περιπτώσεων.

Σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις, στο έγκλημα των Πετραλώνων, οι δράστες ήταν σίγουρα δύο έως και τρεις, κατεδίωξαν το θύμα και τον πυροβόλησαν απανωτές φορές.

Στο σημείο βρέθηκαν 14 κάλυκες ενώ αρκετές από τις σφαίρες τον βρήκαν στο σώμα και το κεφάλι με αποτέλεσμα να σωριαστεί νεκρός στο έδαφος. Πάνω του είχε μόνο το κινητό του τηλέφωνο και χρήματα. Η έρευνα της Ασφάλειας συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν και οι δράστες της δολοφονίας στα Πετράλωνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα