Εκτέλεση στα Πετράλωνα: Ερευνάται πιθανή σύνδεση με την συμπλοκή στην Πλατεία Βάθη

Εκτέλεση στα Πετράλωνα: Ερευνάται πιθανή σύνδεση με την συμπλοκή στην Πλατεία Βάθη
Άνδρας δολοφονήθηκε στα Πετράλωνα Eurokinissi

Τυχόν συσχετισμούς της άγριας δολοφονίας στα Πετράλωνα τα ξημερώματα της Κυριακής με την ένοπλη συμπλοκή στην πλατεία Βάθη την Παρασκευή εξετάζει η ΕΛΑΣ. Άγνωστα παραμένουν τα στοιχεία του θύματος

Ακόμη μία εν ψυχρώ εκτέλεση στη μέση του δρόμου με μαφιόζικα χαρακτηριστικά σημειώθηκε αυτή την φορά στη μία τα ξημερώματα επί της οδού Αλκμήνης, στα Πετράλωνα, με θύμα έναν αλλοδαπό άντρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις, οι δράστες ήταν σίγουρα δύο έως και τρεις, κατεδίωξαν το θύμα και τον πυροβόλησαν απανωτές φορές.

Στο σημείο βρέθηκαν 14 κάλυκες ενώ αρκετές από τις σφαίρες τον βρήκαν στο σώμα και το κεφάλι με αποτέλεσμα να σωριαστεί νεκρός στο έδαφος.

Ακριβώς επειδή έχει δεχτεί σφαίρες και στο κεφάλι είναι αδύνατη η αναγνώρισή του από το πρόσωπο και αναμένεται από τα αποτυπώματα.

Πάνω του είχε μόνο το κινητό του τηλέφωνο και χρήματα, ούτε κλειδιά ούτε έγγραφα ούτε τίποτα που θα μπορούσε να βοηθήσει τις Αρχές να διαπιστώσουν άμεσα τα στοιχεία του ή αν έμενε στην γύρω περιοχή, έτσι επικεντρώνονται στο κινητό του τηλέφωνο για να οδηγηθούν στην ταυτοποίησή του και βεβαία αναμένονται τα αποτελέσματα από τα αποτυπώματα, όπου μόνο τότε θα έχουν συμπαγή στοιχεία για να καταλήξουν κάπου.

Το πιθανό κίνητρο αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα και διαφορές για ναρκωτικά. Εκφράζονται φόβοι όμως, ότι μπορεί να συσχετίζεται το έγκλημα αυτό με την ένοπλη συμπλοκή στην Πλατεία Βάθη, όπου ένας άγνωστος άντρας το μεσημέρι της Παρασκευής, πυροβόλησε και τραυμάτισε μετά από διαπληκτισμό δύο Κούρδους, που απασχολούσαν από το παρελθόν για διακίνηση μεταναστών και ναρκωτικών.

Αν και έχει δρόμο μπροστά της η έρευνα και τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο μέχρι να προκύψουν σχετικά στοιχεία, υπάρχουν υπαρκτοί φόβοι ότι μπορεί από τα στοπ-καρέ κλειστών κυκλωμάτων της περιοχής που έδειξαν ΜΜΕ από το περιστατικό με διαφυγή του δράστη, να οδήγησαν στο σημερινό αιματηρό περιστατικό.

Ανάμεσα σε αυτά που εξετάζουν οι άντρες της Ασφάλειας δηλαδή, είναι την πιθανότητα το σημερινό θύμα να είναι ο δράστης στην Πλατεία Βάθη, ο οποίος επίσης παραμένει αταυτοποίητος για τις Αρχές και στην ουσία να πρόκειται για αντίποινα μεταξύ αντιπάλων συμμοριών Κούρδων, κάτι που μένει να διαπιστωθεί ή όχι στην πορεία της έρευνας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα